Saknar du knott, mygg och fästingar så här års?

Nej det gör jag inte. Knott och myggor kan göra mig galen. Tackar vet ja myggspray och även myggnät om man har ett fönster öppet. Fästingar kunde någon enligt mig utrota då de bara för skit med sig. Jag har aldrig blivit biten av en fästing men när jag hade varit ute i skogen i några timmar så hade jag två som kröp på mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwblogger

När någon berättar något tråkigt så brukar jag?

Jag brukar försöka se intresserad ut och hänga med i vad personen säger. Jag skulle inte kunna se ointresserad ut för det skulle bara vara oförskämt mot personen som berättar något. Jag minns många episoder från gymnasiet då man läste många ämnen speciellt i ettan som man undrade varför ska jag lära mig detta.

Att jag hade koncentrations svårigheter det ska gudarna veta redan i gymnasiet. Dock märkte jag att bara om jag pluggade till ett prov kunde jag gå från IG på ett prov för att sedan får MVG på nästa. Den enda skillnaden var att jag pluggade till det andra provet.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Filmrecension – Midway

Handling:

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.


Filmen är spännande från början till slut och trots att den är 2 timmar och 18 minuter så känns den inte så lång. Bra skådisar och väldigt bra specialeffekter. Om man som mig tycker det är intressant att se eller läsa om det som hände under andra världskriget så är denna film ett måste att se.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

En dag ska jag…

Skratta, leva och må bra…..

Nä det låter för klyschigt.. MEN…

En dag ska jag bo i egen lägenhet! Jag ska kunna klara av min psykiska på ett bättre sätt och bara ta så lite mediciner som möjligt. Jag ska ta vara på varje dag som den är och känna att jag har kontroll över mitt egna liv. Kunna tackla dåliga dagar som den krigare jag är och inse hur långt jag har kommit i livet.

#psykiskohälsa #nouwinfluencer #nouwbloggare

Jag kommer aldrig någonsin att…

Jag kommer aldrig någonsin att förlåta er som gjorde min grundskoletid till ett helvete. På låg och mellanstadiet var det för att jag var annorlunda och inte som er andra. Ni som har varit mobbad vet hur barn behandlar andra barn som är annorlunda. Jag ville passa in men jag kunde bara vara mig själv. Jag själv visste inte då hur speciell jag var.

På högstadiet var det utfrysning och visst skolan anti mobbning grupper och bla bla bla men vad kunde de göra mot det som kanske inte syntes utanpå.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Det gör riktigt ont att…

Det som gör riktigt ont är att mista någon man tycker bra om och att deras liv har ryckts bort från dom. Att någon väldigt ung som har hela livet framför sig och de bara försvinner från jorden. Att några föräldrar får begrava sina barn trots att det borde vara tvärtemot.

No parent should have to bury their child

Citat från Sagan om de två tornen ´som jag tycker säger mycket

Ibland önskar man att en person kunde få livet tillbaka och man kunde ha berättat för dem hur mycket de betydde fören. Jag har varit med om att när Marie-Louise hade dött så kom hon och besökte mig i en dröm. Jag kommer fortfarande ihåg det då jag verkligen kände mig tagen när jag vaknade upp. Det varGsom ett besök från andra sidan och jag kommer aldrig glömma vad hon sa till mig i drömmen.

Gör inte samma misstag som mig, Fight for your life

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Det senaste jag lärde mig var?

Det senaste jag lärde mig var att urinvägsinfektion som gått till njurarna är inte att leka med. Det gjorde hela förra veckan till en kamp. Jag lyckades inte sova som jag behövde utan antingen vakna upp mitt i natten eller vakna jätte tidigt. Jag hade även feber plus lågt blodtryck när jag hade tid hos vårdcentralen så jag fick lämna både urinprov och blodprov. Jag fick också köpa en febertermometer då personalen var tvungen att ha koll så min feber inte gick upp.

Men efter några dagar så blev jag sakta bättre och på lördagen så kunde jag tillsammans med en personal gå till Gottsunda.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Anders Hansen har varit med på P4 sommar, samt haft programmet “Din hjärna” på SVT

Anders Hansen har varit med på P4 sommar, samt haft programmet “Din hjärna” på SVT, han talar av vidden av motion. Tar du minst 10000 steg per dag?

Jag tar inte minst 10 000 steg varje dag men har dock mål att ta minst 5000 steg per dag. Jag har dock haft ett avbrott då jag fick urinvägsinfektion som gick upp till njurarna. Jag har just avslutat en antibiotika kur på 7 dagar. Nu vill jag inte bli sjuk på ett bra tag!

#nouwinfluencer #nouwbloggare