A little bit of Grimm and The hole in the ground

Hallå där!

Idag har jag varit på radion. Har spelat in ett program och lagt ut det också. Sen har jag också kollat på en serie. Har också försökt att få pengar till ett flak energidryck av min gode man men det blev nej. Och han skrev att det är för att han bryr sig om mig och jag själv vet att egentligen inte är så bra att dricka så mycket som jag gör. Istället så fick jag pengar så jag kunde köpa boxen med serien Grimm alla sex säsonger. Som en belöning eftersom jag enligt honom har varit så duktig i år. Älskar verkligen den serien och just nu finns den inte på någon streamsajt.

Har även bokat en biljett så jag ska nästa tisdag se Die hard första filmen på bio. De kör den som klassiker. Jag kunde boka den för en del av de poängen jag hade så själv biljetten blev gratis.

Ikväll har jag kollat på filmen The hole in the ground på sfanytime.

Handlimg:

Den unga mamman Sarah O'Neill vill börja ett nytt liv, och flyttar med sin son Chris till den irländska landsbygden. Men nystarten går inte helt som planerat. När Chris försvinner in i skogen, hittar Sarah honom vid ett enormt slukhål – och hon anar snart att allt inte står rätt till med sin son.

Filmen är en skräckfilm. Denna gillar jag skarpt och såg på bio när den kom 2019. En film jag rekomenderar om du gillar The Prodigy.

Nu ska jag fortsätt lyssna på ljudboken Outsidern av Stephen King på bookbeat. Har fått veta att balsamet jag beställt har skickats och att jag förmodligen kan hämta det på willys imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Corky style

Gillar

Instagram