Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Äntligen svaret - jag har inte Corona

Ja nu har jag äntligen fått svaret på mitt pcr prov jag tog. Jag har inte covid vilket är så skönt. För jag var nästan säker på att jag hade det. Så nu ska jag försöka bli frisk från vad det är nu jag har fått. Tror däremot att jag inte kommer kunna jobba på måndag varken på radion eller hemifrån. Däremot så hoppas jag kunna jobba hemifrån i alla fall två dagar nästa vecka.

Ikväll har jag kollat på Pearl Harbor.

Handling:

Vi får följa två våghalsiga unga flygare, Rafe McCawley (Ben Affleck) och Danny Walker (Josh Hartnett), som växt upp likt bröder och lärt sig flyga som växtbesprutare. Nu är de lite äldre och båda är piloter i USAs flygvapen. Rafe blir kär i Evelyn Johnson (Kate Beckinsale), en vacker och modig sjuksköterska vid amerikanska flottan. Deras kärlek har precis blommat upp när tragiska händelser förändrar deras öde.

Imorgon ska jag ta det lugn och vara inne för att försöka bli frisk. Det finns inget som är mer irriterande än att vara sjuk och man samtidigt håller klättra på väggarna. Antar att det är min ADD som spelar mitt ett spratt då jag har varit så trött att jag ibland svårt att hålla mig vaken. Nåja känns som det går åt rätt håll i alla fall så hoppas att jag kan gå ut ur lägenhet på tisdagen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram