Bloggutmaning - Har du börjar fundera kring julen 2020 ännu?

Nej det har jag inte börjat göra. Det är fortfarande över 4 månader kvar till julafton. Jag brukar nu när jag är vuxen inte räkna ner till jul. Julen är främst något man såg fram till när man var barn. Jag hoppas att värmen stannar kvar och att man kan njuta av solen länge till in på hösten. Däremot vill jag hellre ha snö som stannar kvar än att snön smälter och det bara blir lerigt ute.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Nej inte riktigt än det är 4 månader kvar 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FruBergsten
FruBergsten,
Jag har mest tänkt på hur det blir med att träffa släkt och sådant. Har också hellre snö än som förra året lerigt och så. Nej då vill man hellre ha det fint 😊.
www.saramadeleine.se
Snabela,
Nej jag har inte heller börjat fundera så mycket över julen. Det enda jag har funderat över är vad man eventuelt kan köpa för nått i julklapp till barnen. Till varje jul så tänker jag att till nästa jul så ska jag börja köpa klappar tidigare, men till varje jul så blir det i sista stund synd nog.
nouw.com/snabela
Tess,
Nja ja vet bara att ja jobbar julafton (som alltid) har alltid fått oturen att jobba på julafton vars fan ja än har jobbat är ganska less men aaa de är fina pengar så nej har inte börjat planera julen MEN efter Arb passet hoppas jag på en mysig jul med sambon o hundarna iaf
blondinas.se
Madde ,
Det har jag allt gjort 😊 I köper alltid julklappar i god tid och allt är klart redan i november. Älskar julen
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh jag är tvärtom och räknar ner redan från Juni 🤣 Älskar julen och julmyset, pyssla och baka så jag är alltid så taggad.
nouw.com/shinelikeapearl

Twitter

Instagram