In the woods

Idag har det varit en bra dag. Har gått mina 5000 steg plus varit och handlat. Gick en skogspromenad idag på eftermiddagen och det var så skönt. Hade ljudboken Beautiful Creatures - Det högsta priset, det största offret vilket är bok 3 i Beautiful Creatures. Kommer berätta mer om boken när jag lyssnat klart på den.

Imorgon ska jag bara jobba två timmar hemifrån på min dagliga verksamhet då jag ska ta dos två av vaccinet mot covid-19. Hoppas på att jag inte kommer få någon reaktion av vaccinet. Har två tider att passa på torsdag. Hoppas jag verkligen får svar på mina frågor hos gynekologen.

På torsdag eftermiddag så ska morsan följa med mig hem för hon ska vara med på mitt läkarsamtal på torsdag eftermiddag. Så hon ska hjälpa mig med blommorna och vi ska äta tillsammans också. Vi ska testa en pastasås jag fick i smakboxen Njutning.

I helgen har jag inget planerat men vi får se det kanske bli att gå på bio. Är sugen på att se The conjuring the devil made me do it igen. Det var ju så bra helt klart lika bra som de andra conjuring filmerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #boknörd #psykiskohälsa

Corky style

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram