Jösses lilla flicka!

Detta är ett brev till den jag var när jag gick i gymnasiet!

Jösses lilla flicka!

Om du visste hur speciell du är. Att du är unik och att du inte behöver försöka mörka ditt problem med maten. De andra ser det desto mer när du försöker att inte synas. Istället för att vara bitter på de som håller koll på om du äter frukost/lunch var glad att de bryr sig. De kan inte ha en ryttare som kan svimma när den rider. Det skulle kunna vara farligt för både dig och hästen och i värsta fall för de andra som rider. En olycka händer så lått speciellt när man har med djur på flera hundra kilo att göra plus att hästar har flyktinstinkten också. Jag vet att du inte vill medge det men du är för smal. Se bara på din ben smala som tändstickor. Jag vet dock att ett av symtomen på anorexia är att man inte ser sig själv som smal. Jag önskade att jag hade vetat då vad jag vet nu.

//Framtidens corkystyle

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw #corkystyle

Corky style

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Fint att du skriver ett brev till dig själv som tonåring. Sånt man inte vill lyssna på då men som man inser som vuxen att de vuxna hade rätt i när de säger det. Saker och ting blir bättre även om man har svårt att se det när man är mitt uppe i det.

hannafialotta.blogg.se

Fint skrivet till ditt forna jag. Tänk om man fick tala till den man varit och förändrat vissa saker. Visste inte att du red förut gör du det nu med?

www.saramadeleine.se
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vad fint att du skrev ett brev till dej själv som tonåring man tror inte att man behöver lyssna på någon som toåring men i det flerta fal så har dom vuxna rätt <3

nouw.com/amandamalmflod
Yasminegill
Yasminegill,

Så fint att du skriver det till ditt tidigare "jag". Är ju mycket man önskar man hade förstått då (många som har anorexia) ser ju inte det själva och ofta har dom ju folk runt sig som ser problemet. Kul att du var häst tjej det var jag med med långt upp i tonåren. Än idag är nog hästar mitt favorit djur.

nouw.com/yasminegill
Mirre,

Oh så fint, jag hade också kunnat skriva det där till mig också för jag såg inte hur smal och fin jag var heller, letade bara fel

sweetwordsbymirre.com

Fint skrivet. Det är mycket med känslor & livet. Som du skrev om jag bara visste vissa saker då som jag vet nu m.m…..

soclosedecember.nu/
Madde,

Tonåren är inte en lätt period i någons liv. Maten är så viktig, men tyvärr blir det en så stor grej för alla. De flesta har nog en osund relation till just den biten.

www.nouw.com/madelena
michelle
,

sånt där är roligt o kolla igenom . även om det är negativt el positivt. jag har massa dagböcker från förr där jag skrivit ner massa datum .

fighterwomen85
fighterwomen85,

Kul att du skrev ett sånt brev i gymnasiet & hittar det idag & kan läsa det. Även om det inte var så glatt. Så ser du ju hur långt du har kommit idag 😀. Hur du mår idag mot då.

Visa saker är bra att man inte viste då. Å visa saker hade varit bra & veta då som man vet idag.

Ha det så bra! 🌸

nouw.com/fighterwomen85

Twitter

Instagram