Hallå där!
Här har man varit på radion. Har spelat in mitt nya program. Har även lagt ut det på hemsidan. Det är ute på spotity också och jag läggger ut det här nedanför. Gick inte med på promenaden medan jag var på radion däremot när jag slutat på radion så gick jag ner till centrum och tog bussen hem. Har ändå gått över 3000 steg. 
När jag kom hem så har jag ätit middag. Det blev köttfärsås och spaghetti och det kommer jag ha imorgon i matlåda till radion. 
Ikväll har jag kollat på filmen Venom: Let there be carnage på sfanytime. 
Handling: 
Mer än ett år efter händelserna i Venom kämpar den undersökande journalisten Eddie Brock med att anpassa sig till livet som värd för den främmande symbioten Venom, vilket ger honom övermänskliga förmågor. Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som blir värd för symbioten Carnage och flyr från fängelse efter en misslyckad avrättning.
 
 
Detta är uppföljare till Venom filmen som kom 2018. Denna kom 2021 och jag såg den redan när den kom på bio. Älskar båda filmerna och tycker detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen. 
 
Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka. Vilket känns skönt. Plus att det är första september imorgon och jag tycker Augusti har gått väldigt fort för att uttrycka det milt.