Hallå där!
 
Igår fick vi regn och kraftig åska. Åskan märktes inte förrän halv nio ungefär. Så då gick jag ner till basen. Tur det för ibland mullra den på rätt bra. Såg två blixtar men han i alla fall räkna till fem innan knallen kom. Vid tio då jag skulle ha min sömnmedicin hade åskan slutat. Fick veta idag att personalen som jobbade natten till idag vaknade vid fyra på morgonen att åskan var i farten igen. Däremot så märkte jag inte något för jag sov. 
 
Idag har vi haft upp mot 30 grader och sol. Har haft egen tid med en personal. Då det var så varmt så valde jag att vi skulle åka till Uppsala. Där gick vi till cupido där köpte vi varsin sallad. Nedan ser ni min sallad. Där kostar en sallad 119kr men då är det mycket man får plus då ingår dricka i priset. Vi valde att ta med oss salladen hem då det kostar 10kr mer om man ska äta där. Så jag har kvar sallad så det räcker till lunch imorgon. 
Ikväll har jag beställt två böcker på Adlibris. Det är boken The black phone and other stories av Joe Hill och boken The 100 av Kass Morgan och båda är på engelska. 
 
Ikväll har jag kollat på filmen Seven på Hbomax. Hade inte sett denna film innan men tyckte den var bra. Morgan Freeman är ju med i den och den filmen är rätt gammal.
 
Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Vi fick också åskväder igår eller ja egentligen i natt. Det mullrar fortfarnade och verkar onekligen bli ett rejält oväder just nu.

Svar: exakt. det var ett bra oväder.
Corkystyle

Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Så mysigt med åskoväder! Här har det också åskat iooch regnat en del. Jobbigt slck med 30 grader tycker jag. Har mått så dåligt av värmen i år. Gott med sallad och att man får mycket för priset.

Svar: ja det är mycket sallad man får för priset. ja det var jobbigt varmt.
Corkystyle

Madde

Gillar då det åskar, Det är så mäktigt. Salladen såg väldigt god ut. Mysigt att komma ut en stund

Svar: exakt.
Corkystyle

Jessifri85

Hoppas att det är lite svalare hos dig idag. Vi fick lite regn & åska igår. En rejäl regn skur i morse. Men temperaturen vet jag inte om det blev någon skillnad. Vad bra att du gick till basen så du fick sällskap 🙂.
Oj! Vad dyr sallad! Å att det kostar att ta med. Men dem vill väl att mat gästerna ska sitta kvar & äta förmodligen.

Okej. Kul att beställa böcker 🙂. Skönt att se Film.

Ha en bra dag! 🌺

Svar: tack det blev det. man får väldigt mycket sallad för det priset,
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress