Hallå där!
Här har hösten defintivt kommit och det är jag glad för. Bort med den kvava luften när det var minst 29grader varmt. Jag själv har det hellre lite kallare då jag kan klä på mig en extra tröja eller krypa ner under täcket. Har även börjat använda min handledsvärmare som jag skaffade förra vintern. 
Har idag gått över 6700 steg. Gick en promenad när jag var på radion. Efter jag slutat där gick jag ner till centrum och vidare till Hemköp. De har nämligen extra pris på monster energydryck denna vecka då de säljer de för 10kr+pant. Så jag köpte fem stycker monster ultra zero white. 
Ikväll har jag kollat på serien Grimm. 
Grimm är en av mina favoritserier. 
Nick är en polis som plötsligt får besök av hans mammas syster. Han har börjat se kontsiga saker eller rättare sagt personer som inte är helt noramala. Av sin moster får Nick veta att han har ärvt en speciell förmåga. Han är nämligen en Grimm som kan se folk som är wesen. Han hittar en vän i Monroe som visar sig vara en Blutbad som  är en sorts wesen. 
Denna serie fick tyvärr bara sex säsonger och jag har alla säsonger i en box. 
 
Imorgon är det onsdag. Jag ska till radion och ska spela in mitt nya program. Ska gå en promenad och sedan får vi se vad som händer. 
Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så spännande ändå hur olika man kan de påmårstifeg. Själv tycker jag det är aå vemodigt med hösten

Svar: okej
Corkystyle

Madde

Gillar också hösten bäst. Så klar luft och inga måsten. Min favoritårstid

Svar: kan hålla med dig!
Corkystyle

Jessifri85

Jag tyckte att hösten är på väg. Inte att det är höst än. Den icke klippiga värmen bara försvann under helgen som va tyckte jag. Gick fort! Men så är det.
Bra du gått så många steg 👍.
Hoppas att det går bra med programmet som du ska spela in.

Ha en fin dag!

Svar: tack det gjorde det!
💝
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress