Dagens mening i Madeleines bloggutmaning är Jag borde bli bättr på att..
Jag borde bli bättre på att tänka efter innan jag köper något som kostar en del pengar. Mina inköp blir ibland impulsinköp. Nu har jag tack och lov min godeman som kan säga nej ibland. För ibland vill jag tex köpa filmer för säga ex 900kr men då så min godman nej då han sa att det snart är sommar och du kan behöva de pengarna till annat. 
 
Så nu vill jag höra vad du borde bli bättre på? Och om du behöver det var brutalt  ärlig. 😱
Jennysvardag

Impuls handla är ju något som många gör. Vad bra att du har en godman som kan säga nej. Jag borde bli bättre på att äta bättre mat

Svar: ja det är det. okej
Corkystyle

Hannas krypin

Vad bra att du har en godman som bromsar dig vid behov. Jag är inte heller bra med pengar men jag har en man som är betydligt mer ekonomisk vilket kompletterar mig bra. Men något annat jag behöver jobba med är att jag är impulsiv och pratar ofta först och tänker sen.

Svar: Ja det är det. okej.
Corkystyle

Therese

Ja bra att ha nån då som kan sätta stopp, impulsköp kan vara svårt - känner en som är så där mannen får stoppa ofta. Själv är jag snål mot mig själv och tänker alltid för längre, behöver bli bättre på att unna mig. Jag behöver bli bättre på att lyssna på min kropp, går alltid förlänge med smärta

Svar: Ja det är det. Okej det blir så ibland för mig också.
Corkystyle

Amanda

Jag kan med göra inplus köp i blad på ganska dyra saker som jag sedan inte har så stor nytta av

Svar: exakt.
Corkystyle

Michelle

Jag kånner igen det där att man köper saker som man kanske inte behöver. Men numera har jag lärt mig att det räcker bara me det man behöver.

Svar: Exakt.
Corkystyle

Sara

Det är samma här, jag har börjat se över mina utgifternoch bli duktigare på att spara för oj vad man slösade pengar förut 🫣 Nu när jag har djuren och barnen att tänka på måste jag ändra på en del men det har bara blivit bättre!!

Svar: Ja det blir lätt så.
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Det där med impulsköp känner jag igen. Jag upplever det värst när jag mår dåligt dock. Då är det som att jag bara vill handla. Så borde väl också bli bättre på den saken.

Svar: okej. Kan känna igen det där att man bara vill shoppa när man mår dåligt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress