Dagens mening i Madeleines bloggutmaning är Och jag gjorde det…
Den meningen får mig att tänka på den resa jag gjort både i mitt fysiska mående och psykiska mående. 
I det psyiska mående har jag tagit mig från att må så dåligt så jag fick flytta till behandlinghem. Det är jag idag glad för, det räddade mitt liv. Där fick jag hjälp med medicerna, fick även börja med medicin mot min ADD. Det har hjälpt mig oerhört mycket. Från att bo på behandlingshem till att för några månaders sen blivit av med min Emotionell instabil personlighetsstörning så har jag kommit väldigt långt. För långt för att jag bara skulle ge upp.  
I det fysiska mående så har jag gjort mycket då jag har de senaste 2 åren har jag lyckats gå ner över 20kg. Har blivit av med mitt sockerboroende och börjat gå minst 1 promenad per dag. Visst det finns dagar då jag väljer att vila då jag känner att kroppen behöver det... 
Amanda

Vad duktig du är! Starkt jobbat. Jag har också kommit långt med mitt mående och jag har ibland fortfarande sämre dagar men mår så mycket bättre idag. Det är viktigt att vila också :)

Svar: tack!
Corkystyle

Amanda

Härligt att du mår bättre i ditt mående ♥️ en promenad är värkligen bra att gå

Svar: ja det är det!
Corkystyle

Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Man klarar mer än va man tror. När man mår dåligt så tror man att det aldrig kommer bli bra men det gör det. Om det så är små steg eller stora steg.
Trodde aldrig när jag var mitt i mitt självskadebeteende att jag skulle ta mig ur det men det gjorde jag. Dock med nåt återfall men ändå. Från varje dag till flera år sen.

Svar: exakt.
Corkystyle

Madde

Du har gjort ett jättejobb. Tror inte många förstår hur grymt duktig du är. Jag har det nära mig så vet hur mycket det är.Blir så varm inombords av att läsa det.

Svar: åh tack!
Corkystyle

Jessifri85

Vilken resa du har gjort. Bra jobbat! 👍. För visa funkar behandlingshem & vad det innebär. För andra inte. Men för dig har det ju funkat. Det är ju bra 🙂.
Pannben & envis är det som gäller. Lyssna på kroppen är viktigt.

Hoppas att du har en bra dag!

Svar: tack det har jag haft!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress