Hallå där!
 
Äntligen är jag frisk efter att ha varit sjuk sen i tisdags. Idag har jag varit ute en liten sväng för att ta en nypa luft. Har inte varit ute ur lägenheten sen i Tisdags. 
När jag kom in från att varit ut en sväng så upptäckte jag att personalen som jobbade imorse hade glömt att låsa in en apodos rulle med mina mediciner. Jag är glad att jag mår så bra som jag mår för hade det vart för fem år sedan hade det kunnat sluta hur som helst. Jag smsade personalen och hon kom direkt upp och låste in medicinerna. Detta är någonting som Inte får hända för det räcker med att jag har en dålig period för då blir jag väldigt impulsiv i vad jag gör. 
 
Idag har jag kollat på en del serier. Har sett en film. Det blev Independence day på sfanytime. 
Handling:

När rymdvarelser invaderar jorden byts fascination snart mot fasa när farkosterna plötsligt öppnar tung eld mot storstäder jorden över. Mänsklighetens framtid hänger på ett fåtal beslutsamma överlevare som går till en sista motattack för att rädda världen.

Detta är en riktig klassiker från 1996. Den fick en oscar för bästa specialeffekter och den blev den största succé i biograferna 1996. En perfekt film att se en regnig dag då den är 2 timmar och 25 minuter lång. 

Therese

Nej sånt får ju absolut inte hända, men så bra att du mår så att du istället kunde ringa personal och att de fixade det. Alla kan ha dåliga perioder men skönt att du inte har det nu. Ja den filmen är verkligen en klassiker, inte så längesedan vi såg den. Här blev det film med barnen idag, nya Disney plus filmen - Lightyear - han som är med i Toy story. Älskar barnfilmer

Svar: exakt.
corkystyle.se

Madde

Det är inte alls bra att glömma en sådan sak, men allt kan ju tyvärr hända. Tur du påminde hen. Skönt att du mår bättre så du får fira din födelsedag i morgon.

Svar: ja men tur att jag gjorde som jag gjorde.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Fy det förstår jag verkligen att det inte är okej. Speciellt då som du skriver att det kan gå riktigt illa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress