Hallå där!
 
Här har man varit på radion. Haft indiemöte,gått en promenad och börjat skriva på manus för mitt nya program. Efter jag slutat på radion så gick jag ner till centrum. Har gått över 6000 steg idag. 
Väl hemma så har jag duschat och tvättat håret. Till middag var det pasta carbonara som var väldigt god. Kommer ha det i matlåda till radion imorgon. 
Ikväll har jag kollat på filmen The snowman på hbomax. 
Handling: 
Någon har skickat ett anonymt meddelande till polisen i Oslo, som får kriminalaren Harry Hole att se likheter mellan försvinnandet av en kvinna och äldre ouppklarade fall. Kan en seriemördare ha återvänt efter flera års tystnad? Tillsammans med sin assistent Katrine Bratt letar Harry Hole desperat efter sammanhang och ledtrådar som kan ta dem tillräckligt nära mördaren för att hindra honom begå flera bestialiska mord.
 
Denna film är baserad på Jo Nesbø bok Snömannen. Det är helt klart att filmen inte är lika bra som boken. Jag såg filmen redan när den kom på bio. Efter jag hade sett filmen så hittade jag boken på Ica tror jag det var. Så läste boken efter jag sett filmen. Det är inte direkt någon bra film men ville ha en film som var lätt att se på idag då jag kollade på Avatar igår.
 
Imorgon är det torsdag. Sista arbetsdagen denna vecka. Ska ta med en ny flaska zeroh då den jag har nu är typ slut. Då har jag till nästa vecka. Har även tänkt att se första avsnittet av House of the dragon med en handledare. Har redan sett det men gav som förslag att vi skulle kolla på det tillsammans. 
Amanda

Men vad härligt att gå så många steg på dag det är ju kanon bra :)

Svar: exakt.
Corkystyle

Jessifri85

Bra att gått 6 tusen steg. Skönt att ta en dusch. Gott med pasta carbonara 🙂. Mysigt att kolla film på kvällen. Gjorde vi med Igår kväll.
Skönt med helg. Den skulle jag med vilja se. Får se när jag får göra det.
Ha en bra dag!

Svar: exakt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress