Hallå där!
 
Här har man varit på radion. Skrivit manus, gått en promenad och sett början av första avsnittet av House of the dragon med en handledare. När jag slutade på radion gick jag till centrum och vidare till pressbyrån. Där träffade jag min gode man och pratade med honom lite. När jag var klar där så köpte jag redbull då jag var törstig. Jag gick ner till centralstationen och tog bussen hem. Har gått över 8000 steg idag. 
 Ikväll har jag kollat på filmen Armageddon på sfanytime. 
Handling:
Ett gäng oljeborrare snabbtränas till astronauter för att landa på en jätteasteroid på väg mot jorden. Väl där är deras omöjliga uppgift att borra sig in i stenens kärna, spränga alltihop och därmed rädda mänskligheten från förintelse...
 
 
Detta är en gammal favorit. En film som är väldigt bra men också väldigt lång då 2 timmar och 24 minuter. Denna film kom 1998 så den har många år på nacken. En film med både Bruce Willis och Ben Affleck. Plus att vi har en svensk skådespelare då Peter Stormare spelar en rysk astronaut. 
 
Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Då ska jag har egentid med personal. Jag ska åka till City gross och handla då jag har en 5% kupong igen. 
Annars har jag inte planerat något speciellt i helgen. 
Jessifri85

Man blir törstig i värmen. Så gäller att dricka hela tiden när det är varmt.
Skönt med ledig dag& inte så mycket att göra på. Kuponger är alltid bra 😊.
Ha En skön helg!

Svar: exakt. tack!
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Låter som du hade en bra dag. Jag skulle också försöka mig på att se den serien också ÄLSKAR Game of trones men varit en hobbies vecka

Svar: ok.
Corkystyle

Amanda

Låter som att du kommer att ha en bra fredag med lite egen tid :) med personalen hoppas du får en kanon dag :)

Svar: det hade jag.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress