Hallå där!
 
Här har det varit väldigt varmt. Har inte gjort så mycket. Däremot har jag städat lägenheten med en personal. Vilket är skönt då det är ny vecka imorgon. Har kollat på två filmer. Imorse kollade jag på filmen Darkest Hour på HBOmax. 
 
 
Ikväll har jag kollat på filmen The invisible man på sfanytime.
Handling:
Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. Men när Cecilias våldsamma ex begår självmord och lämnar henne med en generös del av sin stora förmögenhet börjar hon misstänka att hans självmord var fejkat. När en rad kusliga sammanträffanden får dödliga konsekvenser och hotar de personer hon älskar mest, börjar Cecilia ifrågasätta sitt förnuft samtidigt som hon desperat försöker bevisa att hon verkligen blir jagad av någon som ingen kan se.
 
 
En väldigt bra skräckfilm som är en riktig nagelbitare. En väldigt bra spelad film där Elisabeth Moss spelar huvudrollen. 
 
Har föresten glömt att visa boken på bilden. Den fick jag av en annan boende när jag fyllde år i måndags. 
Lexochlogan

Ja idag har verkligen varit varmt här med, också städat inför
Nästa vecka, tycker det är skönt att börja veckan med att ha nystädat. Vi avslutade dagen med krabbfiske. Men å grattis i efterskott, det har jag ju helt missat. Hoppas du hade en fin födelsedag.

Svar: tack! Det hade jag!
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Jag skulle vilja se den filmen, gillar Elisabeth Loss men känner mig lite skeptisk till om jag vågar.

Svar: Försök i alla fall, det är en väldigt bra film. Håller med om att Elisabeth Moss är en väldigt bra skådespelerska.
Corkystyle

Madde

Vilken värme vi fick. så skönt, men orkar inte så mycket då. Skönt att få städat lägenheten i alla fall. Mår alltid så bra då det är gjort.

Svar: exakt.
Corkystyle

Amanda

Låter som en bra handling på en bok :)

Svar: Nu är det en film om du menar Tne invisible man.
Corkystyle

Jessifri85

Det var bra jobbat att städa lgh när det var så varmt. Hade aldrig gjort i 30 graders värme. Då hade jag väntat en vecka.
Skönt att kolla film.

Ha en fin dag! 🌼🌿

Svar: tack det hade jag.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress