Hallå där!
 
Här har man varit första dagen på radion efter semestern. Har skrivit manus och även gått en promenad medan jag var på radion. När jag hade slutat där så regnade det. Jag tänkte det störtregnade inte utan det var sådant där fint regn. Jag gick till centrum från radion så har gått över 5000 steg idag. 
 
När jag kom hem till boendet så har jag duschat och ätit middag. Det var pasta med krämig skink sås. Det var väldigt gott och jag kommer ha det i matlåda till radion imorgon. 
 
Ikväll har jag kollat på filme The prodigy på sfanytime. 
Handling: 
Sara föder en son som döps till Miles. Miles är väldigt begåvad men Sara och Miles pappa märker att det inte rikigt är som det ska med Miles. Sara får upp ögonen och hjälp av en man som forskar om tidigare liv och sådana saker. De inser att Miles inte bara är ett barn utan undrar vem som döljer sig inuti sitt barns kropp. Kommer Sara kunna hjälpa Miles innan den äldre själen tagit över hennes barn? 
 
En bra skräckfilm  som jag såg redan 2019 när den kom på bio. Jag har gillat den ända sen jag såg den på bio. 
Madde

Många som är tillbaka efter semestern nu, och jag som inte gått på min än. Maten lät god, och idag lagade jag korv med stuvade makaroner. Så gott, om man inte äter det för ofta.

Svar: okej. ja det gör man inte ofta.
corkystyle.se

Marie

The Prodigy, då tänkte jag direkt på gruppen som heter så, dem gillade man på sena 90 talet. Samt en film som heter så alltså, den har jag inte sett eller hört om så tack för tipset

Svar: okej. Visste inte att det finns en grupp som heter så. Okej varsågod.
corkystyle.se

Amanda

Jag ser sällan skräckfilmer själv bara med sambon i bland

Svar: okej.
corkystyle.se

Therese

Även om det är skönt med semester är rutiner och varda också skönt på sitt sätt, men fösta dagen kan kännas jobbig att få till rutiner igen tycker jag. Har två veckor kvar här. Pasta med sås är alltid en favorit här

Svar: exakt. okej hoppas de veckorna blir bra.
corkystyle.se

Michelle

Va kul med radion o att du skriver manus:) härlig när man äter god mat. Det var inte pasta carbonara el liknade?

Svar: Ja det är ungefär som carbonara kan man säga.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress