Hallå där!
 
Här har det varit en varm dag. Har varit på radion och jobbat med manus till mitt nya program. När jag slutat där så gick jag ner på centrum och tog bussen hem. Innan jag åkte hem så gick jag in på pressbyrån och köpte två monster energidryck. 
När jag kollade i brevlådan låg min nya powerbank jag köpt på Cdon. Har ätit pannkaka med sylt och grädde till middag. 
Ikväll fick jag mitt paket från Rituals levererat via budbee.Det lilla paketet till vänster fick  jag på köpet då jag köpt för minst 450kr. 
Ikväll har jag kollat på filmen Insidious på sfanytime. 
Handling: 
osh och Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn, när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar.
 
Denna första insidious filmen ses idag som en klassiker när det kommer till skräckfilm. Det finns än så länge fyra insidious, den fjärde som kom 2018 som heter Insidious - the last key såg jag när den kom på bio. Ett måste att se om man inte har sett den och gillar skräckfilmer. 
Madde

Alltid kul med de där små presenterna man får då man handlar över 450 kr. Brukar vänta att handla tills jag behöver såpass mycket just för att få dom.

Svar: ja det är ju smart.
Corkystyle

Amanda

Allt från rituals luktar ju så himla gott :) älskar deras skrubb den är magisk :) Mysigt med lite film på kvällen :)

Svar: ja eller hur!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress