Hallå där!
 
Här har det varit varmt. Däremot när jag stog och väntade på bussen till radion så var det inte mer än 21 grader och molnigt. Det var svalt för en gångs skull. Väl på radion så har jag spelat in mitt nya program. Har också publicerat det och lägger in det nedanför. 
När jag slutat på radion så gick jag ner till centrum. Där gick jag in på Coop och handlade spispopcorn och fanta raspberry zero. 
Därefter tog jag bussen hem och det var så varmt på bussen. Så direkt när jag kom hem tog jag en dusch och tvättade håret.
Åt ungsbakad falurkorv och potatismos till middag. 
Efter det så kollade jag på filmen Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott på sfanytime. 
Däremot fick jag avbryta filmen efter bara en stund då det började ösregna och åska. Äntligen säger jag och jag gick ner till basen då jag inte gillar att vara ensam när det åskar. 
Efter en stund blev det fint väder. Så då kunde jag att se klart filmen. 
 
Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Vet inte riktigt vad jag ska göra på radion då jag spleat in ett program idag. Det blir nog att kolla efter en serie att kolla på. 
Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh den filmen är bra. Förstår det där med att tycka att det är skönt med åska. Man får ju lite lättare känsla när ett åskväder gått över.

Svar: exakt.
Corkystyle

Jessifri85

Jag tyckte det var svalt ute igår onsdag. Gott med ugnsbakad falukorv.
Skönt att ta en dusch när man är varm. Den filmen vill jag se igen.
Så skulle jag med göra. Gå till där folk va när det åskar. Jag gillar heller inte åska ⚡️ 🙂. Men skönt efteråt då det blir en annan luft.

Ha en fin dag! 🌺

Svar: tack det hade jag!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress