Hallå där!
 
Natten till idag vid tre tiden så ska det tydligen åskat ordentligt här. Personalen som jobbade natt men sov vaknade. Han visste att jag hatar åska och gillar inte det alls. Han var säker på att han skulle få ett sms av mig eller att jag skulle komma över till basen. Efter en stund så tog jag deras nyckel till min lägenhet och gick in  i min lägenhet för att bara kolla till mig. Jag sov djupt så han behövde bara kolla en gång för att inse att jag inte skulle vakna. Då när man hör det så känns det som man har en väldigt bra personal som gör lite mer än vad han kanske är skyldig till. 
Hade ni åskar på besök också?
Idag har en personal varit snäll och handlat till mig. Så nu har jag så jag klarar mig i helgen. Har kollat på serien Grimm säsong ett. 
Har kollat på filmen Midway. Är trött redan nu så kommer nog somna snabbt ikväll.
Imorgon skulle jag åkt till sthlm med boendet men jag kommer stanna hemma. Det känns lite osäkert att åka väg på en utflykt där man kommer gå rätt så mycket när man precis börjat bli frisk efter att ha varit sjuk. Så jag kommer vara hemma och vila och ta det lugnt. 
Madde

Här åskade det också, men jag älskar verkligen ett riktigt åskoväder. Speciellt då man kan sitta inne och mysa, Vad gulligt att titta till dig en extra gång. Ja finns många som gör det där lilla extra som jobbar med människor. Blir alltid lika glad då jag läser eller hör talas om det.

Svar: exakt. Det är då man inser att det är rätt person som jobbar.
corkystyle.se

Marie

Känns som om det ska ha åskat här med, för det vände i den kvava luften liksom. Så det kanske gick förbi oss eller vad man ska säga =D.

Svar: okej. Då hade ni tur.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress