Hallå där!
 
Här har man varit till radion idag. Första gången efter jag blev sjuk. Där har jag kollat på en dokumenrtär. Det är något till mitt nya program som jag ska spela in nästa onsdag. Hoppade promenaden när jag var på radion men gick ner till centrum från radion när jag slutade vid tre tiden. Har när jag kom hem gått en liten promenad så har gått över 5000steg idag. 
 
Idag fick jag ytterligare en födelsedagspresent, denna gång från fina Madeleine. Denna fina julgranskula med en dalahäst på. Plus att lådan den låg i var så fin bara den också! 
 
Ikväll har jag kollat på The boy på sfanytime. 
Handling:
Greta har flytt långt ut på engelska landsbygden. I ett enormt kråkslott har hon fått jobb som barnflicka åt åttaåriga Brahms. Hans gamla föräldrar ska på sin första semester på många år och ska lämna sonen hemma. Men Brahms är inte som alla andra, han är en docka. När Greta bryter mot de strikta regler som familjen satt upp för Brahms skull börjar det hända en rad otäcka saker.
 
 
En rikigt creepy skräckfilm. Känner igen hon som spelar Greta från The walking dead. En bra film att kolla på om man ej sett denna. 
 
Imorgon är det Onsdag. Då ska jag till radion och ha indiemöte bland annat. 
Här är det över 20 grader varmt och det ska tydligen fortsätta hela denna vecka. Igår fick jag hjälp av personal att sätta i mitt myggfönster på sovrumsfönstret då jag inte annars kommer kunna sova med mitt kedjetäcke. 
 
Beatrice Bäckstrand

Jag känner igen filmen du skriver om. Tror att jag har sett den. Läskig film, men bra! Hoppas du får en fin dag!

Svar: okej vad roligt!
Corkystyle

Madde

Men så fin present hu fick från Madeleine. Roligt med dalatemat, Skönt att komma in i rutin igen.

Svar: eller hur!
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh så bra att den kom fram och att du tyckte om den. Alltid svårt att köpa till andra men tänkte att du i alla fall inte borde ha en sådan och det är ju snart jul:)

Svar: Ja du hade helt rätt!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress