Hallå där!
 
Här har det varit en varm dag. Idag har jag varit på radion. Vi har haft APT på radion. Det var okej men var rätt så trött men tror det berodde på att det varit kvavt i luften. 
Har också skrivit på mitt manus som jag ska spela in på onsdag. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum så har gått över 3000 steg idag. 
När jag kom hem så har jag dushat och ätit middag. Det var tonfiskgryta men jag åt köttbullar och potatismos. Vilket jag också kommer ha i matlåda till radion imorgon. 
Ikväll har jag kollat på filmen Jumanji: The next level på sfanytime. 
Handling:
 
Gänget är tillbaka i "Jumanji: The Next Level", men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som de förväntar sig. De kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.
 
Denna film är lika bra som ettan. En actionkomedi som får dig att skratta. Såg denna när den kom på bio 2019. Har gillat båda filmerna sen de kom. 
 
Imorgon är det tisdag och då ska jag till radion. Hoppas det blir svalare väder snart då det är för varmt och kvavt. Igår kväll var jag tvungen att köra igång bordsfläkten för att kunna somna med mitt kedjetäcke. 
 
Vad har ni för väder? 

Madde

Väldigt kvavt här Igår världens åskoväder. Tycket det är så mäktigt.

Svar: okej här har vi inte haft åska.
Corkystyle

Jessifri85

Bra att förbereda sig. Skönt att ta en dusch i denna klibbiga värmen. Vi har med varmt & klibbigt här.

Ha en bra dag! 🌼🌿

Svar: exakt. tack det hade jag!
Corkystyle

Marie

Härligt, låter som om att du är i gång igen, och skönt att komma upp i fler stag. Härligt att du skrivit manus

Svar: japp.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress