Hallå där!
 
Här har man varit på radion. Har haft indiemöte och kollat på dokumentär. Skrivit lite på mitt manus. Gick inte promenad idag heller men gick ner till centrum från radion. Har gått över 3000 steg idag och kände att det fick räcka idag då jag inte vill pressa min kropp för mycket. 
När jag kom hem så har jag ätit middag. Vilket var pyttipanna och stekt ägg till. Det kommer jag ha i matlåda till radion imorgon. Annars har jag tvättat en maskin med tvätt. Det behövdes och sen har jag duschat och tvättat håret. 
Har nu på kvällen bokat tid hos frisör på lördag. Det behövs då mitt hår börjar bli slitet i topparna. 
Ikväll har jag kollat på filmen Dantes peak på sfanytime.
Handling:
En forskare som studerar vulkaner åker till den lilla staden Dante's Peak för att undersöka en slumrande vulkan och upptäcker att vulkanen istället är nära ett utbrott. Men vem kommer tro honom? Och hur ska det gå för staden och dess invånare?
 
 
En av filmerna jag minns som gick ibland på tv när jag var mindre. En film med både Linda Hamilton och Pierce Brosnan i de största rollerna. 
 
Imorgon är det Torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Det blev en lite kortare vecka då jag var hemma på måndagen då kroppen behövde vila. 

Marie

Det är alltid gott med pyttipanna och snabbt att svepa i hop, gott att ha rödbetor till också

Svar: ja det är gott.
Corkystyle

Yela

Va kul att titta dokumentär, vad blev det för någon? 🤗 Så härligt med ett inbokat frisörbesök också, skulle också behöva till frisören efter mitt förra besök där frisören klippte helt ojämnt. Du får gärna uppdatera oss hur det blev 🤗 Ha en fin kväll nu🌸

Svar: okej vad synd att frisören klippte ojämnt. Så klart jag kommer göra det! Tack hoppas du också hade en fin kväll.
Corkystyle

Madde

Man ska vara lite försiktig då man varit sjuk. Igår hade jag en ledig dag, men orkade inte göra någonting alls.

Svar: Ja det är inte roligt att bli sjuk igen.
Corkystyle

Amanda

I bland är det bättre med några steg en inga alls ♥️ pytipana är riktigt gott härligt med en film på kvällen

Svar: ja det är sant.
Corkystyle

Sara

Det är bra att du lyssnar på kroppen och vilar när det behövs, sånt är så viktigt!! ☺️ va fin du var i håret på bilden, önskar jag också kunde göra så ☺️

Svar: tack då var det en personal som flätat håret på mig. Själv klarar jag bara av att sätta upp det i en hästsvans eller vad det nu heter.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress