Hallå där!
 
Här har man gått över 3000 steg fast jag hade sagt att jag skulle ha en vilodag. Har annars inte gjort så mycket idag då jag bitvis varit väldigt trött. 
Tänkte visa den där tvådispensern jag köpte på citygross igår och den kostade inte mer än 65kr. Det är den på bilden ovan. 
Väl värd sin peng. 
 
Det slog mig idag när jag var ute på en liten promenad att i år är det 10 år sedan jag fick min ADD diagnos. Att jag äntligen fick veta varför jag varit annorlunda än mina klasskamrater från grundskolan och gymnasiet. Att jag fick veta att jag saknar tidsuppfattning vilket kan förklara vissa konstiga episoder från mitt liv. Nu ser jag altid till att ha min träningsklocka på mig när jag ska gå på bio så jag kan se hur länge det har gått sedan filmen började utan att starta mobilen. 
Sen är det också tio år sedan jag fick börja med medicinen Concerta för mig ADD. Jag märkte skillnad för när jag började med medicinen så var som någon tog hål på bubblan runt omkring mig och jag började vara mer närvarande. 
 
Nåja nog om det. Imorgon är det söndag. Då ska jag städa med en personal så min lägenhet är städad tills jag börjar jobba igen på måndag. 
Therese

Att få medicin för något man behöver är viktigt, det gör stor skillnad men tyvärr får många vänta förlänge. Mannens dotter har adhd och fick medicin flest som 11-12 åring och det hade varit så mycket bättre om hon fått från början men hennes mamma har varit så anti allt tyvärr. För dig blev det en ny vardag och det känns så bra att du förklarar hur du kände när du fick börja.

Svar: Ja eller hur! ja det var verkligen något som hjälpte mig.
corkystyle.se

Madde

Tur det finns hjälp att få. Trodde concerta var för ADHD men man lär sig alltid något nytt. Alltid intressant med din blogg, och se det från ditt perspektiv. Jag lär mig alltid något av dig.

Svar: Du är inte den första som säger så. Det är ju bra att en medicin kan hjälpa mot både ADHD och ADD. Tack så mycket! <3
corkystyle.se

Beatrice

Vad skönt ändå att få ett svar på varför man är annorlunda. Det är inte kul att få en diagnos, men välbehövligt många gånger. Lider själv av social fobi och det är inte lätt alla gånger. Men jag har svar, det finns en anledning till varför jag är så rädd, osäker, blyg, orolig, m.m...
Ta hand om dig!!

Svar: ja det var det. Kan tänka mig det.
tack detsamma!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress