Hallå där!
 
Här har det varit  över 20 grader varmt hela dagen men har lyckats gå över 5000 steg ändå. Var en sväng till Gottsunda för att panta och handla. Jag hade över 30kr i pant och hade ett erbjudande att jag fick köpa 2 st zeroh flaskor för 35kr+ pant så det slutade med att jag fick köpa de 2 flaskorna för 5kr när panten var avdragen. 
Var in på Willys och upptäckte de hade 2 st monsters 50cl för 25kr + pant. Så köpte direkt 4 st. 
Har idag druckit en resorb för kände att jag hade ont i huvudet som inte gick bort trots att jag drack saft. Det hjälpte så det var bra. 
Ikväll har jag kollat på The fast and the furious på sfanytime. 
Handling:
Paul Walker spelar en nyutexaminerad polis, som utger sig för att vara förare för att utreda en rad lastbilskapningar. Snart befinner sig dock Walker i livsfara när medlemmarna misstänker att det finns en inkräktare bland dem. En högoktanig historia som utspelar sig i Los Angeles vilda och våldsamma värld av illegal gaturacing där vägen till makt är att vinna!
 
Förered dig på en film med action bilar och allt som hör till. En film som osar bilar och väldigt mycket svett, blod och bensin. Denna är den första av Fast and the furious filmerna som såhär långt är nio stycken. Den är lagom lång då den är bara 1 timme 45 minuter. 
 
Imorgon är det onsdag. Då ska jag med en annan boende till ett fik som heter Fågelsången här i uppsala. Jag ska bli  bjuden av den andra boende där och hoppas verkligen att det är bra väder så vi kan sitta ute och fika. 
Jennysvardag

Så härligt att du får ihop dina steg som du har satt som mål varje dag. Pant är riktigt bra att ha och Pinata så allt blir lite billigare. Vilka bra erbjudande som butikerna hade, jag förstår att du köpte cola och monster

Svar: Ja det är det.
corkystyle.se

Madde

Vad mysigt det låter att bli bjuden på fika ute. Man vill ju så gärna sitta ute då vädret tillåter och här i Sverige så tar man ju alla chanser. Sällan det är så fint väder tycker jag.

Svar: Ja det var det. Exakt.
corkystyle.se

Hannas krypin

Vad bra att du fick till din promenad trots att det var så varmt. Det är alltid bra att ha pant. Vi är ju fem i familjen och så blir det mycket pant, både för att vi är många och för att vi alltid skjuter upp att panta.... Det är viktigt att dricka mycket när det är så varmt ute. Jag tar något glas med vätskeersättning några gånger i veckan. Jag är en slarva med att få i mig vatten.

Svar: okej ja men det är lätt att glömma att dricka vatten.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv

Men så Nice att du fixk betala så lite för drickan. Sådant uppskattas, en av många bra saker med pant ändå måste jag säga.

Svar: ja det var det. ja det är bra att man kan få pant tillbaka på det man dricker.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress