Hallå där!
 
Här har man varit in en sväng till stan. Var inne på Ica och köpte avfallspåsar som det var slut på. Innan jag åkte hem så var jag in  på pressbyrån och hämtade ut min gratis dricka. Jag tog min favorit Monster ultra zero white. Pressbyrån har en app och köper man 5 st drycker som är med i deras stämpelkort så får man den 6 gratis. 
Har gått över 5000 steg idag så har nått mitt mål. Kände att jag började få ont i en av fötterna så imorgon ska jag har en vilodag. Däremot ska jag till Citygross och storhandla med en personal. Plus att vi ska till subway och äta också. Så det blir en del gående imorgon också.
 
Ikväll har jag kollat på Maze runner: the death cure på sfanytime. 
Handling:
den avslutande delen av Maze Runner-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända ”Last City”, en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände.
 
 
Detta är den sista Maze runner filmen som kom 2018. En väldigt bra avslutande film på maze runner triologoin. Den är 2 timmar och 21 minuter men enligt mig känns den inte så långt. 
 
Imorgon ska jag som sagt med en personal till Citygross och subway på min egentid. Hoppas det blir bra väder. 
Yela

Åh kul med gratis dricka, monster är gott 🤗 Skönt att få storhandla imorgon & gott med subway. Håller tummarna för att ni får fint väder 😊

Svar: ja det är så gott. tack det fick vi,
corkystyle.se

Beatrice

Åh. Ännu ett spännande filmtips. Perfekt! Tack!

Svar: varsegod.
corkystyle.se

Therese

Tycker det är kul att köpa med bra rabatter och erbjudanden, bonussystem är perfekt. Tex var vi på pinchos i veckan nu och då hade jag 6 bonus tapas, kändes så mycket roligare att betala. Gott att du fick en av dina favoriter gratis då. Ja var försiktig om du har ont, annars är risken att det blir värre

Svar: eller hur visst är det. Jag själv har aldrig varit på pinchos.
corkystyle.se

Marie

Numera känner man nog inte så att 2 h filmer är långa, utan mer att 1½ timmars filmer är korta istället. Härligt att du kom upp i många steg

Svar: Ja där har du en poäng. tack det känns bra.
corkystyle.se

Amanda

I bland är det bra att ha vill dagar när man går så många steg 😀 5000 steg är inte dåligt

Svar: tack!
corkystyle.se

Jessifri85

Är man i en affär ofta. Så är det värt att ha app. Så man ibland får bonus & procent på det man köper. Som vi handlar mycket på Ica. Så får vi bonus att handla med. Varför inte köpa avfalls påsarna på Citygross? Men man gör som man vill 🙂.
Bra att ha med en som stöttar dig när du ska stor handla.
Vi såg åxå på film igår.

Ha en bra helg!


Svar: Behövde avfallspåsarna igår så kunde inte vänta. Ja det är det, kan bli lite mycket annars.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress