Hallå där!
 
Här har man varit in en sväng till Uppsala. Där gick jag in på normal och köpte lite saker och kunde hämta ut en vinst som jag vunnit i deras app. Det var torrschampo från Batiste i resförpackning. Perfekt när jag ska till morsan om ca en vecka. Det andra var en påse Choco crunch som jag hämtade ut på coop. 
Fick ihop 5000 steg när jag gick i stan så har medn råge uppfyllt mitt mål idag. 
 
Till middag åt jag stekt falukorv och vita bönor i tomatsås. Vilket var väldigt gott. 
Ikväll håller jag kolla på The hunger games: catching fire på sfanytime. 
 
Handling: 
 
Katniss och Peeta har nyss kommit hem från hunger spelen de vann. Nu ska de ut på en resa för att besöka alla andra distrikten och huvudsedan avsluta i huvudspelen. När de har varit på resan så får de reda på att det är 75 året det ska bli hungerspel. De får veta att distriktens  kämpar vilket är en tjej och en kille ska väljas från distriktens kämpar som vunnit hungerspelen. Katniss som är den enda tjejen som vunnit i sitt distrikt kommer väljas mellan på pojkarnas sida står det mellan Peeta och en äldra man vid namn Haymitch som var Katniss och Peetas mentor i deras första hungerspel. 
Hur ska det gå och vilken kille får Katniss med sig i hungerspelen detta år?
 
En film som är en väldigt bra fortsättning på första filmen. Däremot är den ganska lång då den är 2 timmar och 20minuter. 
Marie

Så mysigt att du ska åka till din mamma snart och Normal i Uppsala var inte så länge sedan som jag besökte, gillar verkligen deras butik, man kan hitta percis allt där

Svar: Ja det är det. Ja normal har ju så mycket för en billig peng,
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Jag gillar normal önskar att de fanns i falun, men närmaste är i Borlänge. Fast egentligen så ska man inte klaga, blir kul när.man reser dit. Kul med gratis!

Svar: Ja det är en väldigt bra affär.
corkystyle.se

Sandras dagar

Vad härligt att du kom upp i så många steg! Man går mer än man tror i stan. Jag brukar själv förvånas över hur enkelt det känns att gå i centrum. Kanske är alla intryck som gör det? Å, Hungerspelen är bra! Har du läst böckerna? Annars har du riktigt spännande läsning framför dig. :D

Svar: Ja det är nog det och att man är fokuserad på att man ska gå till vissa affärer. Jag har lyssnat på böckerna. Har du läst den senaste som kommit? The ballad of songbirds and snakes som kom 2020 som utspelar sig 64år innnan the hunger games trilogin utspelar sig.
corkystyle.se

Yela

Va kul med ett besök på Normal & att du vann i deras app 🤗 Tycker dom har mycket bra saker där 😊 Hunger games filmerna är bra!

Svar: Ja de har så mycket bra saker där. Ja de är alla så bra.
corkystyle.se

Madde

Grattis till vinsten. Alltid roligt att vinna. Mysigt att åka iväg till mamma också. Sådant piggar alltid upp lite.

Svar: tack! Ja det kommer vara roligt.
corkystyle.se

Hannas krypin

Batiste torrschampoo är så bra. Hade en period när jag inte tvättade håret utan körde enbart med torrschampo och så fint som det var då har håret aldrig varit efter det. Vad bra att du har nått ditt stegmål idag. Gillar Hunger games.

Svar: Ja det är väldigt bra men dock så får man vara försiktig då det luktar rätt starkt om man har haft i det på toaletten.
corkystyle.se

Jessifri85

Kul att vinna saker. Normal är en bra affär. Bra att har uppnått sitt mål varje dag med dina steg 👍.
”The hungergames” filmerna är bra. Nu var det ett tag sen jag såg dem.
Hoppas veckan blir bra! 🦋

Svar: Ja det är en väldigt bra affär. tack detsamma!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress