Hallå där!
 
Idag har jag gått två små promenader så har gått över 3000 steg idag. Har också fått hjälp av personal att städa lägenheten och bytt sängkläderna. Sen har jag duschat och tvättat håret. Idag hade jag i min hårinpackning i håret. 
Idag åt jag kycklingsoppa och bröd till det till middag. Det var så gott för kycklingen var så bra tillagad att den bara föll i sär. Om ni fattar hur jag menar?
 
Ikväll kollar jag på klassikern Titanic på sfanytime. 
Handling: 
Titanics undergång 1912 är en av 1900-talets mest omskrivna katastrofer. Förlisningen är nu föremål för en av historiens dyraste filmer belönad med 11 Oscar. Titantic imponerar både genom den fantastiska tekniken och kärlekshistorien mellan överklasstjejen från första klass (Winslet) och konstnären från tredje klass (DiCaprio).
 
En klassiker man bara kunnat missa om man legat under en sten. Filmen kom redan 1997 och fick elva oscars vilket är fortfarande rekordet i antal oscars för en film. Titanic har rekordet med filmerna Ben-hur från 1959 och Sagan om konungens återkomst. 
Smycket på bilden är en replika som Kate får av sin make på båten men själklart är inte mitt äkta. 
 
Imorgon är det måndag och ny vecka. Nästa vecka har jag inget planerat förutom att jag ska åka till morsan på söndag den 17. 
Madde

Vilket fint halsband, Det hade jag gärna haft själv. Har jobbat hela dagen, så lite mör nu.

Svar: okej. Ja det är fint.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh "Heart of the ocean" älskar det smycket. Äger inget själv men så fint, filmen var verkligen en sådan jag såg om och om igen genom flera år.

Svar: exakt.
corkystyle.se

Sandras dagar

Så coolt att du har Havets hjärta! Visste inte ens att den finns som replik. Jag uppskattade aldrig riktigt Titanic när den kom, var ung och trotsigt anti allt populärt då. 😅 Numera tycker jag det är en fantastisk film. Såg att Titanic finns på Disney+ och ska själv se om den nån dag.

Svar: Ja visst är den fantastisk. Gör det man kan se den hur många gånger som helst.
corkystyle.se

Mirre

Titanic är en klassiker, gar jag sett nassor qv ggr

Svar: hm. vad hände när du skrev kommentaren?
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress