Hallå där!
 
Här har man haft första semesterdagen. Idag skulle jag ha egentid med en personal men ställde in det då det regnade. Jag har sådan otur att det alltid ska regna när jag ska ha egentid. 
Har varit till Gottsunda och handlat lite. Gick en liten promenad efter det att jag kom hem. Så har kommit upp i 5000 steg idag. 
Idag var det flygande jacob till middag vilket var väldigt gott. Efter middagen så har jag köpt en biobiljett. Jag ska se filmen Minioner: berättelsen om Gru imorgon. 
Just nu håller jag kolla på the twilight saga: new moon på hbomax. 
Handling:
Bella fyller år och firas hemma hos edward. Bella råkar skära sig på presentpappret när hon ska öppna en present. Jasper som är en av vampyrerna har inte varit utan människoblod lika längre som de andra vampyrerna och försöker attackera Bella. Edward och hans familj åker ifrån Forks och Bella lämnas kvar. Där hon hittar en vän i Jacob och får veta att han inte heller är en vanlig kille utan han är en varulv. 
 
 
Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh den filmen är bra, älskar böckerna också. Hoppas så att det ska komma fler sen.

Svar: Ja det är den. Tror tyvärr det inte kommer fler varken filmer eller böcker.
corkystyle.se

Madde

Minns att samma sak hände för ett tag sen. Dvs egentid med personal. Ni kunde inte hitta på något annat istället? När du har det, vad brukar ni hitta på då?

Svar: Alltså det är svårt att göra något själv med en personal om man är hos sig då andra boende kan ringa och störa. Vi har en gång varit till subway och käkat och det är tänkt att vi ska göra om det när det inte regnar. En gång åkte jag med en personal till ica maxi och handlade. Då var det en personal med körkort så vi kunde låna en bil.
corkystyle.se

Michelle

Bra att du kämpar med stegen. Men va tror du om att nästa mål kan bli? 6000-7000 ? Per dag. Jag går ca 7000-10000 el ibland upp till 12.000

Svar: Jag vill inte gå för fort fram med att öka antal steg per dag. Förut hade jag minst 5000 steg per dag som mål och när jag inte uppnådde det så fick jag mer ångest. Då kände jag att det var smart att gå ner i antal steg som mål för att inte få mer ångest. Sen är jag försiktig då jag hade anorexia förut så vill inte ha något som kan trigga igång något sådant igen.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress