Engelsk titel: Minions: the rise of Gru
Svensk titel: Minions: Berättelsen om Gru
 
Handling:

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna. Kevin, Stuart, Bob och Otto - en ny Minion med tandställning och ett desperat behov av att behaga – använder sina talanger när de tillsammans med Gru bygger sitt första hemliga gömställe, experimenterar med deras första vapen och försöker lyckas med deras första uppdrag. När Grymlingarna gör sig av med sin ledare, legendariska fightern Wild Knuckles, blir Gru intervjuad för att bli deras nyaste medlem.

 

Helt klart årets roligaste film. Det är svårt att vara roligare än minionerna. En bra film som är gör att man blir ett barn igen. Den är barnsligt rolig. 

 
Hannas krypin

Så kul att du gillade den. Jag ska se den med barnen imorgon. Det ser jag fram emot. Har gillat alla dumma mej och minionerna-filmerna.

Svar: ok hoppas att ni kommer tycka den var lika bra som jag.
corkystyle.se

Madde

Ibland behöver man bara få skratta, Har inte sett dom, men skulle nog uppskatta en film där man inte behöver tänka så mycket.

Svar: ja det är bra med filmer man slipper tänka och bara skratta.
corkystyle.se

Amanda

Låter som en riktigt kul film tycker jag såg reklamen på Youtube av den värkar vara riktigt bra

Svar: Ja den är bra.
corkystyle.se

Jessifri85

Man behöver skratta i dessa tider. Inte sett en ända film med dem. Inte min typ av film som jag gillar. Men alla har vi olika smak. Jag blir barn igen när jag ser Astrid Lindgrens filmer, program när jag var liten & såg. Minnen kommer tillbaka då 😊.

Ha en bra dag!

Svar: Ja det är ju tur att vi tycker om olika saker. Okej ja astrid lindgrens filmer är något man minns från när man var barn. tack detsamma!
corkystyle.se

Jennysvardag

Åh, vad roligt att du gillar filmen så mycket. Jag ska gå och se på den med sonen nu i sommar. Alla dumma mej och första minion gillar vi jättemycket 😊

Svar: Ja den var väldigt bra enligt mig. Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress