Hallå där!
 
Här har man lyssnat på ljudboken Snö och Aska av Diana Gabaldon. Har varit på en promenad och var ner till Coop. Sen har jag packat inför resan imorgon. Har lyckats packa det mesta som går att packa i förväg. Däremot går det inte att packa tex tandborste och tandkräm förrän imorgon. Likadant med hudvården. 
Har också plockat fram min dataväska då datorn får hänga med då en vecka utan dator klarar jag inte. Däremot måste jag kolla på en mindre väska till datorn då den jag har just nu är vädligt stor om man jämnför med datorn.
 
Har också tvättat håret då jag inte skulle vilja åka med blött hår imorgon plus att jag måste ha med handduken för håret imorgon. 
Ikväll har jag kollat på filmen The hunger games: mockingjay part 1 på sfanytime. 
Handling: 
 
Katniss har överlevt sitt andra hungerspel och befinner sig i distrikt 13. Däremotså är Peeta i huvudstaden. Katniss försöker få de i distrikt 13 att försöka rädda Peeta och de andra segrarna som hålls i huvudstaden och kommer Katniss lyckas med att bli deras mockingjay?
 
  Tredje filmen i hunger games filmerna. Väldigt bra film och som gör att man ser fram emot att se den fjärde filmen. 
 
Imorgon är det Söndag och då ska jag äntligen åka upp tillnmorsan i söderhamn. 
Madde

Vad roligt att åka iväg ett par dagar. Ja datorn är ett måste, det tycker jag med. Klarar mig inte utan den ett dygn ens. Gillar verkligen inte att blogga från mobilen. Datorn är så mycket smidigare.

Svar: exakt håller med dig till 100%
corkystyle.se

Marie

Härligt att du är på resande fot idag då och hoppas att din resa ska gå bra =D.

Svar: tack det gjorde det. men det var galet mycket folk på tåget från gävle.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress