Hallå där!
 
Igår tog jag tåget från Uppsala till Gävle. Där var det en stund innan tåget gick. Vilket var bra då jag behövde gå på toa. På tåget från Gävle till söderhamn var det galet mycket folk då det tåget gick ända till Sundsvall. Det bör tillägas att snabbtåget melllan Uppsala - sundsvall var inställt för det skulle gå samma tid som mälartåget som jag åkte med från Uppsala. 
 
Igår så mötte morsan och hennes man mig vid centralstationen i Söderhamn. Vi åkte till Skärså fiskeläger. Det var så¨fint och vi gick runt där och igår kom jag upp i nästan 7000 steg. Efter åkte vi till Ica kvantum och handlade bland annat chips och dipp till kvällen. 
 
På kvällen kollade vi på Lord of the rings: The two towers på kanal5 men kollade i ca 2 timmar innan vi gick och la oss.  
 
Idag har jag och morsan varit ensamma då hennes man jobbar på en second hand affär. Vi har gått en sväng till Lídl och nu har vi nyss ätit lunch. Vid ett ska vi till Ica en sväng. 
Madde

Härligt att komma bort lite. Få se något annat. Hoppas du och din mamma får ett par trevliga dagar ihop. När kommer du hem igen?

Svar: tack! Jag kommer hem igen på söndag!
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Men så mysigt för dig att få spendera tid med din.mamma. Men drygt där med aå lyckat folk. Söderhamn har jag åkt förbi några gånger.

Svar: ja det var det.
corkystyle.se

Marie

Låter som om resan gått bra trots allt folk, och mysigt att du och mamma får mysa extra idag då, samt lät som ni fick en trevlig kväll i går med gott och film

Svar: tack det har det varit.
corkystyle.se

Jessifri85

Hoppas att resan gick bra.
Vid fiske lägen är det så fint 🙂. Skönt att vara själv med mamma lite. Umgås bara ni två.
Ha en fortsatt trevlig vistelse! 🙂

Svar: ja det var det. tack!
corkystyle.se

Yela

Va kul med en resa uppåt i landet! Är det familjen som bor där? Jobbigt med mycket folk på tåget. Låter kul med jobb på secondhand butik!

Svar: Ja det är morsan och hennes man bor där. Second hand är så bra då man kan hitta bra saker till ett bättre pris.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress