Hallå där!
 
Här har man varit till Citygross och storhandlat. Däremot slapp vi ta bussen då en personal från ett annat boende som har en minibuss hämtade mig. Det är jag glad för nu har jag köpt det jag behövde så jag klarar mig ett tag, Hittade bland annat bra pris på zeroh saften så köpte jag fyra flaskor och de sålde redbull för 10kr+pant. Så köpte 8 stycken. 
Det bästa jag köpte var en Tvåldispenser med diskborste. Efter att jag handlat på citygross var jag in på apoteket och köpte en ny handtvål från ACO. Det första jag gjorde när jag kom hem var hälla över handtvålen i Tvådispensern. Mina två sista tvåförpackningar har på något sätt spruckit vilket gjort att hälften av tvålen runnit ut på handfatet i sådan mängd att jag undrat varför tvålen tagit slut så fort. 
 
Idag åt jag grillad kyckling med currysås och potatiskroketter till middag och det var så gott. Nu  på kvällen tog jag en liten promenad och då tog jag bilden. 
 
Ikväll har jag kollat på När lammen tystnar på sfanytime.
Handling: 

En psykopat som går under namnet Buffalo Bill kidnappar och mördar unga kvinnor i mellanvästern i USA. I tron om att bästa sättet att fånga Buffalo Bill är att prata med någon som vet hur en mördare tänker, skickas FBI-agenten Clarice Starling för att intervjua en galen fånge. Psykiatrikern Dr. Hannibal Lecter tros kunna ge psykologiska insikter och ledtrådar till mördarens beteende...

Vem kan ha missat denna guldklimp till film? En thriller som är rysligt bra med både Jodie Foster och Anthony Hopkins. Anthony gör rollen Dr hannibal Lecter så bra medan Jodie Foster gör rollern som Clarice Starling väldigt bra. Detta är en gammal favorit hos mig. 

Kritikerna tycker det är Anthony Hopkins näst bäste roll han gör. De tycker rollen har gör i The father är den bästa. Jag har inte sett den filmen så jag kan inte säga vad jag tycker om  den rollen har gör i den filmen.

 

Madde

Tur man kan hjälpas åt. Handla mycket och sen släpa på en buss är inte så roligt.Såg när lammen tystnar för många år sen. Dom har verkligen lyckats med den filmen. Satt med en kudde framför ögonen hela tiden.

Svar: exakt. förstår det.
corkystyle.se

Marie

Det är en gammal klassiker så det är en bra film och roligt att se äldre filmer också, för att det finns många bra som man har glömt bort

Svar: exakt.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh det är verkligen en klassiker. Kul att du tittade på den. Låter som en mysig dag för dig också. Jag gillar Citygross, var är det det Citygross som är bredvid EKO du var på?

Svar: Eller hur. Så bra film.Ja det var det.
corkystyle.se

Therese

Perfekt att kunna åka med när du hade handlat ordentligt och slapp ta det på bussen. Och bra att hitta saker man känner att man antingen fyndat eller verkligen har behövt, inte bara vardagssaker

Svar: exakt.
corkystyle.se

Amanda

Håller verkligen med dig, när lammen tystnar är verkligen en bra film som håller än idag. Gott med grillad kyckling med currysås :)

Svar: Ja det var det.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress