Hallå där!
 
Här har man varit in en sväng till Uppsala. Där gick jag in på Normal för att köpa en sak till morsan. När jag kom hem igen började det regna. Idag har det varit väldigt skiftande väder så man har idag också fått passa på när det varit bra väder för att gå promenader. Idag har jag gått över 6000 steg. 
 
Till middag har jag ätit tacos. Det är aldrig fel och alltid så gott. Ikväll kollar jag på Maze runner: The Scorch trials på sfanytime. 
Handling: 
Thomas och de andra som överlevde och tog sir ur labyrinten tror de har kommit bort från Wckd. Däremot får Thomas misstankar rätt snabbt att så är inte fallet. De blir ännu en gång tvungna att ta sit ut ur byggnaden som de hålls i och sedan försöka överleva ute i öknen och hitta motstådsrörelsen för att slippa WCKD. 
 
En väldigt bra fortsättning på The maze runner. Kommer Thomas lyckas undgå att fångas av WCKD igen och hur många kommer överleva. 
 
Imorgon är det lördag. Då ska jag städa lägenheten med personal och packa så det är gjort. 
Vad har du gjort idag? 
Madde

Lagade taco jag med på jobbet i fredags. Så gott tycker jag. Alltid skönt att få städat även om det är tråkigt under tiden. Önskar att jag var en sådan som gillade det.

Svar: Ja det var det. Ja jag gillar inte heller att städa.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress