Hallå där!
 
Igår gick jag min långpromenad som det var tänkt. Jag gjorde som förra gången att jag gick in på coop och köpte en Witamin Well awake som jag hade med mig. Hade två punkter på Hitta ut som  jag ville ta. Dem första låg på en brygga vid en sjö och det var där jag såg detta svanpar med ungar. Det var totalt fyra ungar då en inte kom med på denna bild.
Den andra punkten var en sten och det tog en liten stund att ta sig dit då jag var tvungen att gå upp för branta backar för att hitta den. Men skam den som ger sig så hitta jag den.
 
Efter så gick jag och duschade och tvättade håret. På kvällen fick jag ångest så jag fick ta min vid behovs medicin. Senare så var jag så trött att jag gick och la mig direkt efter jag fick min sömnmedicin vid 22 tiden.
 
Marie

Bra då att det finns ta ånbgestmedicin vid behov, så att man kan känna skillnad tänker jag. Så fint det var där vid svanarna

Svar: Ja. Ja det var väldigt vacker plats.
corkystyle.se

Yela

Åh det är ju verkligen så härligt med långpromenad! Perfekt att gå förbi butiken också & köpa nått att dricka 🤗 Svanar är såå vackra!! Jobbigt med ångesten på kvällen, hoppas du fått bort den❤️

Svar: exakt. Tack det blev bättre efter jag tagit medicinen.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så härligt att gå runt så där och upptäcka nya platser. Sådant är ju alltid kul. Trist dock att du fick pngwst.

Svar: Ja det är riktigt roligt.
corkystyle.se

Michelle

Det är verkligen härligt nu på sommaren och gå massa långpromenader och ta med dej det man behöver :)

Svar: exakt. så härligt.
corkystyle.se

Sandras dagar

Vilken underbart vacker plats du hittat och vilket fint foto du dessutom tagit på den! Jag tycker svanar är ljuvliga och skulle själv gärna ha en svansjö i min närhet. Naturupplevelser som denna kan man leva länge på.

Svar: Ja den var bländande vacker och blev väldigt fin med svanparet med ungarna. Morsan har sagt att det inte ofta man får se svanar när de har ungar. Exakt naturen är den bästa terapin man kan få.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress