Hallå där!
 
Hoppas er fredag varit bra. 
 
Här har man varit ledig. Så nu är jag ledig tills på tisdag. Idag har jag åkt till stan med en personal och ätit på subway. Jag tar alltid ost och oregano bröd med chicken Teriyaki plus stark ost. Sen brukar jag ta majs, gurka och paprika som grönsaker och till sist BBQ sås. Denna gång kunde jag betala mackan med poäng då jag hade tillräckligt med poäng. Jag tog en dryck och en kaka som jag betalde. 
Till middag åt jag Fläskkotlett med potatisklyftor och bearnes sås. 
Ikväll kollar jag på filmen The hunger games på sfanytime. 
Imorgon ska jag på bio som börjar 14:15 så åker vid ett tiden då jag vill komma till bion en stund innan. Jag verkligen hatar att komma i sista sekunden. Hällre en kvart innan och att man kan gå på toa inan och slippa stressa. 
Avslutar med ett quote från the hunger games 
MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som en bra dag och vad kul med bio imorgon hoppas filmen du ska se är bra. .njut av helgen.

Svar: tack! detsamma!
corkystyle.se

Sandras dagar

Vilket fredagsmys du verkar haft! Är Subway-mackan en specialare du brukar beställa? Jag äter typ aldrig på Subway och har därför dålig koll på deras meny. Nu gav du mig en rejäl cliffhanger till i morgon, du skrev ju aldrig vilken film du ska se på bio. :D Vad blir det för film? Jag såg den nya Doctor Strange förra veckan och är nu mest sugen på att se Eiffel. Älskar biobesök!

Svar: Nej det är min favorit där på subway och det är så bra att man kan ta saker man vet att man tycker om. Åh det blir Top Gun: Maverick som jag verkligen ser fram emot att se. Självklart kommer det en recension imorgon då jag sett den!
corkystyle.se

Marie

Så mysigt att gå på bio imorgon och vilken film är det? Länge sedsan jag var på bio nu, men ska om inte tidigare i alla fall 4:e filmen av After serien när den kommer i scensommar =D.

Ah bytt till blogg,se, hade jag också förr i flera år

Svar: Det är top gun: maverick. Okej har inte sett någon av de filmerna. Okej för mig känns det bra att jag bytt då nouw bara krånglar.
corkystyle.se

Madde

Man hittar alltid sina favoriter, och även jag har svårt att ändra på den :-) Bytt portal? För visst hade du nouw förut?
Ger nouw nästa vecka också sen får jag leta mig bort därifrån också.

Svar: Ja jag har bytt portal då jag orkade inte med allt strul på nouw. Hoppas att det blir bättre så du slipper byta.
corkystyle.se

Michelle

Men åh, subway är så himla gott verkligen. Jag tar alltid tonfisk mackan med sallad o majonnäs :)

Svar: Eller hur! Okej jag själv gillar inte tonfisk men vi tycker om lika saker för hur skulle det vara om alla tyckte om samma saker.
corkystyle.se

fighterwoman85

Låter som god mat du åt igår 😊. Kul att gå på bio. Gjorde jag förra helgen. Hoppas att filmen är bra. Ha en fin dag! 🌸

Svar: Ja det var det! Det hoppas jag också! detsamma!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress