Hallå där!
 
Dagen blev inte som det var tänkt. Jag skulle med en personal och först åka till Uppsala för att först gå på Hemmakväll för att sedan gå till Subway. Däremot så spöregnade det här hela förmiddagen och slutade inte förrän klockan var minst halv ett. Så det blev inställt och vi ska göra det nästa fredag istället. 
 
Vid halv två åkte jag bussen till rosendal. Där gick jag in på Hemköp och köpte två energidrycker monster och två flaskor zeroh ananas. 
Till middag åt jag potatisbullar och bacon med lingonsylt. 
Ikväll har jag kollat på Jumanji: welcome to the jungle på sfanytime.
 
Har ikväll ätit päron. Jag hade glömt hur gott det var med päron. Enligt mig ska päron vara mjuka när jag äter dem. Är de hårda så är de inte lika goda och då kan jag lika gärna äta äpple. Päron är ju mer söt i smaken när de är mjuka i alla fall enligt mig.
 
Imorgon ska jag först träffa min bästa vän på Espresso house vid ett tiden. Efter det ska jag se Jurassic world: Dominion på bio som börjar 14.30. 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Åh vad trist att det vart inställt, men tur ni kan åka nästa fredag istället. Här fick vi lite regn på skolavslutningen men det gick bra.
Hoppas det blir kul med bästa vännen och bion imorgon. . Kram

Svar: Ja det blev roligt. Filmen var väldigt bra.
corkystyle.se

Madde

Det blev kanske inte som du tänkt dig, men kändes som en helt ok fredag ändå. Håller med dig. Päron ska vara mjuka. Har också lite svårt för hårda päron. Däremot gillar jag hårda äpplen.

Svar: Ja äpplen ska vara hårda tycker jag också.
corkystyle.se

Hannas krypin

Trist att det blev inställt på grund av vädret men det går ju att göra det en annan dag istället. Päron är så gott men köper aldrig hem det. Glömmer liksom bort det. Trevligt med ett besök på Espresso house.

Svar: Ja vi ska göra det nästa fredag istället. Ja det var det. Hoppas det fina vädret fortsätter imorgon.
corkystyle.se

fighterwoman85

Det blir aldrig som man har tänkt sig 😊. Gott med potatisbullar, becon till middag.

Jag gillar hårda päron 🍐. Dem mjuka blir man så kladdig av. Tycker jag.
Trevligt att träffa din vän & sen gå på bio. Hoppas det blir en trevlig lördag! 🌺

Svar: Det är ändå tur att vi tycker om olika saker för hur skulle annars världen se ut. Tack det har jag haft.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Håller med dig när det gäller päron. Det är INTE kott när de är hårda. Reiat där med regnet, men skönt du kom iväg på annat.

Svar: åh roligt att någon annan tycker samma. exakt men nu har det regnat så det är bra ett tag. Hoppas det blir fin väder imorgon då jag har tänkt gå en långpromenad.
corkystyle.se

Yela

Åh så tråkigt med regnet, hoppas ni kan komma iväg någon annan dag istället då 🤗 Gott med monster energidryck! Hoppas ni får det jättebra på Espresso house & bion 😊

Svar: Det fick vi. Filmen var så bra.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress