Hallå där!
 
Hoppas eran fredag varit bra.
 
Här har man varit ledig. Hade egentid med en personal. Det blev inte så som det var tänkt då det började regna. Så det blev en annan personal som hade egentid med mig då den hade körkort så vi kunde låna bilen som stog på våran parkering. Vi åkte till Ica maxi och där handlade jag lite till imorgon då min morsa och hennes man kommer ner till Uppsala imorgon. 
 
Efter jag kommit hem så var jag hemma en stund. Sen så gav jag ut mig på en promenad ut i skogen en bit från där jag bor. Hade nämligen bestämt mig för att jag ville ta en punkt på hittautuppsala. Den promenaden blev 2.3km lång. Märkte att jag måste skaffa myggmedel om jag ska ut och promenera i skogen under sommaren.
Om det är någon som undrar vad Hittaut är för något kan ni läsa mer Här
 
 
Ikväll har jag kollat på filmen Snakes on a plane på sfanytime.
Handling:
Tonåringen Sean Jones blir ögonvittne till mordet på en åklagare och har möjlighet att sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn får uppdraget att transportera Sean i ett vanligt passagerarflygplan till Los Angeles. Katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet i syfte att eliminera vittnet.
 
En till som är en favorit och denna kom redan 2006. Samuel L. Jackon gör en av de största rollerna i filmen.
Favoritcitat:

Neville Flynn: ENOUGH IS ENOUGH!

Neville Flynn: I HAVE HAD IT WITH THESE MOTHERFUCKING SNAKES ON THIS MOTHERFUCKING PLANE!


Snabela

Har hört mycket om hitta ut. Har några bekanta som håller på med det, men har aldrig kommit igång själv o testa. Men kanske skulle testa det nått tag.

Svar: Ja det tycker du ska göra då det gör att man går till ställen där man kanske inte har varit förut.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Myggor, tillsammans med fästingar och getingar är vad jag tycker är sämst med sommaren. Smart att skaffa myggmedel kul att de kommer till Uppslaa. Vart bor dem?

Svar: ja då är vi två. De bor i söderhamn.
corkystyle.se

Hannas krypin

Snakes on a plane har jag sett många gånger. Tycker den är bra. Vad bra att det kunde lösa sig med bilen så du kunde få handlat inför att dina föräldrar kommer på besök. Härligt med en skogspromenad!

Svar: Ja det är en bra film. Ja det är något rogivande med en skogspromenad,
corkystyle.se

fighterwoman85

Skönt att du har en dag i veckan som du är själv med en personal. Där du kan kanske prata av dig om det är något. Bra att du fick handla lite till idag lördag.
Skönt med en promenad i skogen. Sen se film på kvällen. Bra avslut på dagen & veckan 😊
Ha en trevlig helg! 🦋


Svar: ja det är så bra. Exakt.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress