Jag har ända sen jag gick i lågstadiet känt mig Annorlunda. Jag har känt att jag inte direkt passar in någon stans. Jag vart mobbad hela grundskolan. När jag skulle börja gymnasiet valde jag att göra det på en plats där ingen kände mig och att jag ville verkligen gå den utbildningen. Nu inser jag att jag inte kunde ha valt en svårare utbildning med tanke på att jag hade kunde mycket mindre än mina klasskamrater. Plus att jag då hade odiagnosticerad ADD och med det funktionsnedsättning. Kan berätta att psykologen som gjorde utredningen sa i slutet att jag saknade tidsuppfatning och visste inte hur man avslutar ett samtal. Det där med tidsuppfatningen minns jag några incidenter att jag hade svårt ibland att uppskatta hur lång tid som har gått. Jag måste än i dag ha klocka eller liknande för att se hur lång tid det har gått sen tex en film börjat. 
Med tanke på detta var det väldigt starkt av mig att gå klart utbildningen trotts alla hinder som jag ibland gjorde själv på vägen. Jag måste också tillägga att under gymnasieåren  så blev min ätstörning ett stort problem. Då tyckte jag det var irriterande att lärarna höll koll på om jag åt frukost eller lunch. Nu vet jag att de kunde inte ha en ryttare som kunde svimma på hästryggen. 
 
Däremot känner jag nu att jag har en bra syssla på radion och trivs på det seriviceboendet jag bor på. 
Yela

Åh ja jag har också alltid känt mig annorlunda. Men tänker annorlunda är bra. Dock jobbigt i uppväxten. Var också odiagnotiserad under uppväxten & fick min adhd diagnos som vuxen. Tidsuppfattning är jag verkligen så dålig på. Smart med klocka!

Svar: exakt.
corkystyle.se

Marie

Starkt av dig att berätta och man får sina törnar i livet som gör att man är och blir den man blir. Jag minns bara grundskolan som en hemsk tid, gymnasiet var lite bättre, men högstaadiet var hemskaste tiden jag någonsin plågat mig igenom

Svar: tack! exakt.
corkystyle.se

Michelle

Duktigt av dej att gå klart utbildningen. Inte alla som orkar om man har en funktionsnedsättning så det ska du känna dej stolt över.

Svar: tack det gör jag!
corkystyle.se

Jessifri85

Det var starkt av dig att gå gymnasie utbildning & fullfölja den 👏🏻. Det är lätt att vara efterklok 🙂. Förstår att den tiden var jobbig. Då du undra vad som inte var som det skulle för dig. Skönt att du vet det idag. Vad bra att du har fått den hjälpen & har den hjälpen idag.

Ha en fin nationaldag!
Det

Svar: tack! ja det är väldigt lätt att vara efterklok. tack det har jag haft.
corkystyle.se

Hannas krypin

Starkt att du klarade att slutföra utbildningen även om den var svår. Man förstår inte alltid som ungdom varför de vuxna inte vill att man ska göra vissa saker. Tur man blir klokare med åren. Härligt att du trivs med den tillvaro som du har idag.

Svar: exakt. Det är bra nu när jag minns den tiden och jag förstår varför de gjorde som de gjorde!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress