Hallå där!
 
Hoppas er lördag varit bra. 
 
Här åkte man till Uppsala vid tolv tiden för att träffa min bästa vän. Vi fikade på espresso house men denna gång tog jag en zingo zero då jag skulle på bio efteråt. Vill inte dricka kaffe och sedan gå och kolla på en film som är nästan 2 och en halvtimme lång. Efter vi fikat klart på espresso house så gick jag med min bästa vän till Hemköp då hon skulle köpa lite godis. 
 
Efter det så begav jag mig till biografen. Jag köpte denna gång två nicks chokladbitar och en vitamin well awake som mitt snacks och dryck till filmen. Har lärt mig från förra gången då jag åt en mellan popcorn och en halvliter cola zero och fick väldigt ont i magen efteråt. 
 
Filmen jag såg var Jurassic world: Dominion men recension kommer imorgon. Nu har jag ätit middag och det var chilicorncarne och det var gott och det var jag som hade önskat det. Personalen hade sparat mat åt mig då klockan var över 18 när jag kom hem. 
 
På vägen till bussen från bion så hade jag otur för någon öppnade en dörr via en knapp och jag hade otur för jag gick i min egna tankar och fick dörren på vänster höft. Så det återstår att se om det blir en långpromenad imorgon eller inte. Det får jag se imorgon. Hoppas att jag kan ta promenaden. 
 
Imorgon ska jag städa med en personal. Det är personalen som jobbar inatt jag ska städa med. En av de som är bra att städa med. 
 
Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så mysigt det låter som du haft det. Perfekt att då umgås med sin vän. Sedan så gott med mys så där och sedan se film. Ska bli spännande att läsa din recension.

Svar: Tack! Har skrivit den nu.
corkystyle.se

fighterwoman

Trevligt att träffa din vän & fika ihop.
Hoppas att filmen var bra. Oj Aj! Inte skönt att få en dörr på sig. Det blir nog vara ett blåmärke får vi hoppas.
Skönt att få lgh städad innan veckan drar igång. Jag städa ofta min lgh söndagar när jag bodde själv. Vi kör ofta dammsugaren här hemma på söndagar 😊

Ha en Fin dag! 🌺

Svar: Det blev inte ens ett blåmärke. Ja det är skönt att ha den städad. Tack det hade jag!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress