Hallå där!
 
Hoppas er lördag varit bra.
 
Idag har jag haft besök av morsan och hennes man. Det var ett tag sedan vi träffades. De dök upp tidigare än vad jag räknat med. Morsan hade ett antal blommor med sig till mig. Det var planerat då nästan alla mina blommor dött. Vi åt lunch tillsammans. Vi åt äggnudlar och baconsås vilket var väldigt gott. Som avslutning skjutsade de till Gottsunda cen trum för att jag hade två odrar att hämta ut på apoteket hjärtat. Var in på ica där jag bland annat handlade en flaska balsamspray då min börjar ta slut. Det går en del sådant för mig då jag inte borstar mitt hår utan det. Innan morsan åkte så bad jag henne hjälpa mig borsta igenom håret då mitt hår börjar bli långt igen. 
 
Jag hade köpt en ny handtvål från ACO, pollenallergimedicin och myggmedel som heter mygga. Myggmedlet är en rollon och ska testa det imorgon då jag ska gå ut i skogen igen har jag tänkt. 
 
Till middag åt vi Kassler i ugn med ost och ananas och till det ris. Det var också så gott. Efter middagen så har jag kollat på filmen Så som i Himlen som jag hyrde på sfanytime.
Handling:
 
En dirigent som får en hjärtattack har plötsligt sin almenacka helt tom och flyttar till den ort han bodde i som barn. På den orten finns det en kyrkkör som han till slut får ansvar för. Samtidigt så finns det en del drama på orten då en tjej är gift med en man som misshandlar henne. En präst som i hemlighet läser porrtidningar. 
 
En svensk klassiker som man inte kunnat missa. Den kom ut 2004 och bland annat Michael Nyqvist och Helen Sjöholm är två av skådespelarna som spelar två av rollerna. 
 
Imorgon är det söndag. Jag ska testa mitt myggmedel och gå en promenad i skogen. Annars ska jag städa lägenheten med en personal. 
 
Jessifri85

Trevligt att ha mamma & hennes kille på besök. Snällt att dem följde med till Maxi. Är du så hår öm alltså?? Aldrig haft det i mitt hår. Kanske när jag var barn.
Att ha myggbett är inte kul att få. Va några år sen jag fick det nu faktiskt.
Gott med kassler, ananas & ris 😋. Den filmen är bra! 😃
Mysigt att gå i skogen 🌿.

Ha en fin söndag! 🦋

Svar: Ja det var det. Ja det är jag. Ja det blev väldigt gott. Ja och tur att jag gick då jag gick för kanske 15 minuter efter jag kommit hem började det spöregna. tack det har jag haft!
corkystyle.se

Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Vad trevligt med besök av sin mamma och hennes man. Hoppas blommorna du fick lever länge nu. Låter som ni haft en bra dag tillsammans. Kram

Svar: Ja det var det. Ja det hoppas jag också då det är så roligt att ha blommor.
corkystyle.se

Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Kul att mamma hälsar på ibland. Jag har inte mamma i samma stad längre så det blir mer sällan än det har varit. Hoppas myggmedlet funkar så du inte får massa onödiga bett.

Svar: Ja det var det. Ja det hoppas jag också.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så trevligt du haft det med din mamma och bonuspappa. Alltid kul när man får träffas >'h maten ni åt låter riktigt god. Perfekt att du fick skjuts också.

Svar: Ja. Det var väldigt gott.
corkystyle.se

Hannas krypin

Jag älskar så som i himmelen och jag kan se den hur många gånger som helst. Tycker det är så sorgligt att Micael dog i cancer. Kul att få hänga lite med din mamma, var väl trevligt att de kom lite tidigare än planerat, då fick ni ju mer tid tillsammans. Trevligt att hon hade med sig växter till dig. Jag har paletter och elefantöra här hemma. De har förmågan att "yngla av sig".....

Svar: eller hur! Det var så orättvist att han dog alldeles för ung. Ja det var det. Har sett paletter tror jag men elefantöra har jag inte hört talas om. Vad är det för blomma?
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress