Hallå där!
 
Hoppas er början på veckan varit bra. 
Jag har varit på radion. Där har jag kollat på dokumentärer till mitt nya program jag ska göra. Hade svårt att koncentrera mig pga värmen men det gick bättre efter jag fått tagit en resorb av en kollega. När jag slutat på radion så gick jag ner till centralastationen. Gick in på hemköp för att köpa zeroh med ananas smak. Hade tur då de hade en kvar. Så får gå på ica imorgon och kolla om de har då jag ville köpa 2 st. Köpte också två små chips påsar med lättsaltade chips. 
När jag kom hem så var det första jag gjorde var att ta en svalkande dusch. Satt igång en tvättmaskin med kläderna jag hade idag till radion då jag blivit bra svettig. 
Till middag var det Hemgjorda köttbullar och makaroner. Till efterrätt så bjöd en annan av de boende på jordgubbar och till det grädde. Det var supergott i värmen. 
 
Imorgon är det Tisdag. Det är andra arbetsdagen denna vecka. Efter imorgon har jag bara två arbetsdagar kvar innan semster. 
 
Hur har ni klarat av värmen?
Madde

Är så dubbel till värmen. Visst är det underbart, men så tungt att jobba i det. Man gör så lite det bara går då det kommer till det. Härligt med lite semester. Några planer?

Svar: Ja jag ska vara en vecka uppe hos morsan i söderhamn.
corkystyle.se

Amanda

Vad gott med lite jordgubbar och grädde det är ju apsolut ett måste på sommaren 😍

Svar: exakt så gott.
corkystyle.se

Marie

Ja det har varit väldigt varmt senaste dagarna, lite för varmt för min smak. Lite svala vindar vill man allt ha, samt att jag blir lite yr nästan då det är sådär varmt.

Härligt att de hade en kvar då så du fick en i alla fall

Svar: exakt.
corkystyle.se

Hannas krypin

Jag har varit i badet bland annat och även tagit en svalkande dusch. Vi har även lyxen att det är AC i vår värmepump. Den är igång på kvällarna så det går att sova på natten. Så gott med jordgubbar, fint av en de boende att bjuda på det. Resorb behöver jag verkligen köpa,. Är helt trött efter all fysisk aktivitet i värmen.

Svar: lyckos er. förstår det.
corkystyle.se

Michelle

Alltså det känns som man verkligen måste duscha hela tiden för det varmt. Chips va länge sen man åt. Chips el godis är något jag inte äter ofta.

Svar: okej.
corkystyle.se

Blondina

Det är bara att smörja in sig med solkräm och dricka mycket vatten och inte glömma att äta också

Svar: exakt så viktigt att komma ihåg.
corkystyle.se

Yela

Förstår att det blev varmt! Vi har också haft väldigt varmt, äntligen lite svalare nu. Ser så himla gott ut på bilden 😍

Svar: Ja tur att det blivit svalare nu. Inatt kunde jag somna utan att ha min bordsfläkt på.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress