Hallå där!
 
Här har man varit på radion. Haft indiemöte, kollat på en serie och skrivit manus. Har inte varit ute på någon promenad men har bestämt att jag ska gå från radion till centralstationen efter jag slutat.
Har fått sms att mitt paket med energidryckerna finns att hämta på willys men får hämta de imorgon för behöver ta en kasse med mig som jag kan lägga paketet i då det väger 6kg.
 
När jag kommer hem så ska jag äta middag på basen. Duscha och tvätta håret och sedan kolla på någon film. Vilken har jag inte bestämt ännu. Utan vi får se.
 
Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Vilket känns skönt och ska som sagt hämta ut mitt paket.
 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som en bra dag. Och vad skönt med sista arbetsdagen imorgon. Då får du lite lång helg och det är skönt. Hoppas du hittat en bra film att kika på ikväll. Kram

Svar: exakt. Ja det gjorde jag.
corkystyle.se

Yela

Vad blev det för någon serie? 🤗 Skönt att tvätta håret! Låter ringt med drickan men det fixar du säkert superbra 🤗 Vad är det för energidryck?

Svar: Det är monster energidryck ultra zero 50cl den vita. Fick tag på ett 12pack för en billig peng. Ska hämta ut det idag. Kommer lägga upp bild på det när jag fått hem det.
corkystyle.se

Hannas krypin

Låter som en bra plan att gå till stationen från radion. Sex kilo är mycket att bära på, särskilt om man har en bit att gå. Trevligt med middag på basen. Vilken film blev det?

Svar: Det blev en skräckfilm som heter Brightburn.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress