Hallå där!
 
Hoppas er Onsdag varit bra såhär långt.
Själv har jag varit på radion. Där har jag haft indiemöte med en handledare,gått en promenad som det började regna på men slutade rätt snabbt. Har kollat på den serie jag ska skriva manus för och spela in det nästa onsdag.
Efter jag slutat på radion kommer jag ta bussen till ÖoB för har ett presentkort som jag kan nyttja där. Efter det så¨kommer jag ta bussen hem till mig.
Minns inte vad det är för middag idag så vi får se vad det blir för middag.
Ska kolla på någon film och tror det kommer bli en disneyfilm då de är inte så långa men har inte bestämt exakt vilken det blir ännu.
På bussen till radiom lyssnade jag på ljudboken Snö och Aska av Diana Gabaldon och börjar närma mig slutet på del 1. Ljudboken är nämligen uppdelad i tre delar.
 
Imrogon är det Torsdag och det är sista arbetsdagen för denna vecka. Denna helg som kommer blir längre då det är sveriges nationaldag på måndag så alla är lediga då.
 
Hannas krypin

Indiemöte, vad betyder det? Det är mysigt att titta på disneyfilmer. Här har det också regnat, det var typ översvämning på stenplattorna utanför. Skönt med extra dagar med ledighet. Eftersom jag jobbar i vården så jobbar jag i helgen. Måndag däremot är jag ledig.

Svar: Svarar på frågan i ett inlägg imorgon.okej ja det är skönt att vara ledig en extra dag
corkystyle.se

Amanda

Vad härligt att lyssna på ljudbok tycker att det är himla avslappnande 😍 är det en bock serie du lyssnar på ?

Svar: Ja jag lyssnar på bokserien som Outlander serien är baserad på.Har kommit till den sjätte boken och det finns 9 stycken.
corkystyle.se

Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som en helt oki dag du haft, mysigt att kika på en Disney film finns ju så många bra, jag undrar om du har någon favorit bland Disney filmerna?

Svar: Två disneyfilmer jag gillar väldigt mycket är zootropolis och Vaiana.
corkystyle.se

Yela

Så härligt med promenad! Har jag också tagit i skogen idag, här var det sol vilket va väldigt skönt 🤗 Men tycker regn är mysigt! Kul med presentkort, hoppas du hittar dig nått roligt 😊 Älskad Disney filmer!

Svar: Ja regn är mysigt på sitt sätt. Ja det gjorde jag men det blev saker jag behöver i min vardag. Vilket känns bra också. Ja visst är det något speciellt med disneyfilmer.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress