Hallå där!
 
Hoppas er söndag varit bra. 
 
Här har det varit lika varmt idag som igår och det ska tydligen fortsätta. Har i alla fall städat lägenheten med personal. Bytte också sängkläder. Var ner till Coop och handlade monster energydryck fyra stycken då de också har priset 10kr plus pant. Köpte också en 1,5L fanta zero raspberry. 
Fick extra pengar av min godeman så har beställt en liten förpackning av mitt balsam som jag kan ha med när jag ska vara uppe hos morsan i en vecka. Har också beställt en större tub med ice shower gel från Rituals. Den är suverän när det är så varmt och den känns kylande på kroppen plus att den luktar väldigt gott. Jag tycker den luktar som halstabletter. 
 
Har med tanke på värmen inte kunnat matcha förra veckans steg. Det skulle vara dumt att ens försöka gå långpromenader då det är upp mot 30 grader. 
Imorgon är det måndag och det är min sista vecka på radion innan jag går på semester i fyra veckor. Vilket känns så skönt. Så det är bara fyra dagar kvar. 
 
Hur har ni haft det idag och har ni något planerat nästa vecka?
Yela

Ja här är det också väldigt varmt! Man smälter. Duktigt att städa lägenheten, jag har inte haft ork till något i värmen 😅 Hoppas det blir svalare snart. Skönt med kylande showergel! Rituals har så mycket bra 🤗

Svar: Ja det hoppas jag också. Eller hur de har väldigt bra produkter.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så härligt att du har så nära till semestern. Visst är det varmt nu, jag njuter. Den där gelén kanske man skulle köpt.

Svar: Ja det är det. Ja gör det då för mig är den väldigt bra just nu.
corkystyle.se

Madde

Man ska vara glad om man kommer ur stolen en sådan här dag. Klart det inte går att jämföra. Rituals är alltid en hit. Så bra produkter och nästan det ända jag använder.

Svar: exakt. Ja det är ju så bra.
corkystyle.se

Hannas krypin

Ja det är verkligen varmt. Smälter också bort och idag ska jag ut och döma fotboll i värmen. Om den inte blir inställd förstås. Svettas av bara tanken. Vilket bra pris du fick på dina monster. Jag använder tyvärr inga produkter från Rituals då de doftar för starkt för min näsa. Men kul att du hittat en produkt som passar dig. :-)

Svar: Hoppas för din skull att om det är lika varmt som här att den blev inställd. Okej kan tänka mig att det inte passar alla speciellt de som är känsliga för starka dofter.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress