Hallå där!
 
Hoppas er början på veckan varit bra.
 
Förra veckan kom jag upp i över 40 000 steg och siktar på att slå denna vecka. Igår gick jag inte ner till centralstationen då jag kände att jag var trött i benen och hade småont så det blev att vila och ta bussen ner till centralstationen.
 
 
Igår kväll när jag skulle blogga så kunde jag inte ens komma in på sidan blogg.se. Så det blev inget bloggandet. Nu har de tydligen löst problemet.
Fick hem ett paket från Cubus igår. Hade beställt tre par cykelbyxor med hög midja i färgerna svart och rosa. Det var två stycken som var svarta och ett par rosa.
 
Just nu är jag på radion. Kollar på serien jag har skrivit manus till. Har inte gått någon promenad men tänker gå från radion ner till centralstationen.
 
Har beställt ett 12 pack men Vitamin Well awake. Det är den som smakar hallon. Beställde det hos klippkungen. Bra att ha hemma då jag ska ta en långpromenad.
 
När jag kommer hem så ska jag äta middag på basen och sedan kolla på någon film. Det lutar mot att det blir filmen Midway.
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som en bra dag har man ont får man fuska och ta bussen. Kul med paket också hoppas du blir nöjd med vad du fått hem. Ha en fin film kväll ikväll . Kram

Svar: ja det var det. tack det hade jag!
corkystyle.se

Jessifri85

Det var bra jobbat att gå 40 tusen steg. Cykelbyxor är alltid bra att ha hemma nu på sommaren 👍.
Vitaminer är bra att äta.
Ha en bra onsdag!

Svar: Tack det har jag haft.
corkystyle.se

Michelle

Men va. 40 steg är ju skit bra. Bra kämpat. :)

Svar: tack
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Oj det var många steg. Bra gjort, men tänker du som liksom mig (jag har du haft) ätstörningar är du aldrig rädd att steg ska trigga igång igen?

Svar: Det där finns alltid i huvudet på mig. Däremot känner jag att jag har personalen som skulle direkt märka om jag fick ätstörning igen och jag tror att de skulle säga till innan det gått för långt. Jag vet att jag måste äta för att orka och vill verkligen inte tillbaka till det där helvetet som en ätstörning är.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress