Hallå där!
 
Hoppas ni haft en bra Tisdag.
Jag har varit på radion. Där har jag skrivit klart mitt manus till programmet som jag ska spela in imorgon. Har varit ute på en promenad också. 
Efter jag slutat vid radion så gick jag in på hemköp för hade sett att de hade extra pris på monster energidrycker 50cl för 10kr+ pant.  Så jag köpt 5st direkt då de vita monster är mina favoriter när det kommer till energidrycker. 
 
Till middag har jag ätit spaghetti och krämig ost och skinksås. Det var så gott och kommer ha det i matlåda till imorgon. 
 
Ikväll har jag kollat på Jurassic world: fallen kingdom på sfanytime. 
Handling:
Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.
 
 
Denna film såg jag redan då den kom på bio 2018. Den är en spännande fortsättning på Jurassic world filmen som kom 2015. Den är spännande från början till slut.
 
Ikväll har jag köpt biobiljett till Jurassic world: Dominion på lördag 14:30. Det ska bli spännade att se den avslutande filmen. 
 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som du haft en bra dag. Jag åt spaghetti med skinksås och parmesan så himla gott det också. Hoppas du tycker filmen på lördag är lika spännande som jag tyckte. Kram

Svar: Ja det hoppas jag också. Hoppas att det är en film som inte känns så lång som den är.
corkystyle.se

Marie

Du kom ju över till bra pris då, samt bra att du nu har manus inför morgondagens manus, känns skönt att landa ikväll då. Jurrasic park det är nostalgi, många år sedan man såg nu

Svar: Ja det gjorde jag. Ja det är den en film man kan se flera gånger utan att tröttna.
corkystyle.se

Jessifri85

Skönt att manuset är klart. Så att du bara kan spela in det. Skönt åxå med promenad.
Gott med maten du fick. Kul att du ska på bio i helgen 🙂. Ha fin onsdag! 🌸

Svar: Ja det är det! Ja det ska bli roligt. Tack detsamma!
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Då har jag inte sett denna, har nog vad jag vet sett alla andra förutom den på bio då. Får ta och se denna ovan med.

Svar: ok. Gör det du kommer inte ångra dig.
corkystyle.se

Yela

Oj så bra pris på monster, det ska jag kolla upp! Tycker mycket om den gröna, brukar dricka istället för kaffe 🤗 Tack för tipset!

Svar: varsegod! De är ju så goda och det är ju typ nästan 50% rabatt av vad be brukar kosta.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress