Top Gun: Maverick
 
Handling:
 Maverick återkommer till det piloterna kallar Top Gun. Hans uppdrag är att träna några av de bästa som gått skolan för ett väldigt svårt och farligt uppdrag. De måste förstöra urananrikningsanläggningar som en skurkstat börjat bygga mellan två berg. Av de Maverick ska träna ingår Rooster som är son till Mavericks förolyckade kollega Goose.  Vilket gör saken lite mer komplicerad när han ska välja ungefär hälften som ska utföra uppdraget. 
 
Bered dig på två timmar fyllda med action. Jag var inte beredd på det höga ljud som filmen hade så där ska man också vara beredd på att det är högt ljud. En film man måste se klart om man börjat se den enligt mig. Tycker denna är minst lika bra som ettan som hade premiär i Sverige nästan för 35 år sedan. 
 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Vad roligt att den var så bra, måste verkligen se den dåjag missade förhandsvisningen och vet du det var skådisar på den visningen som nu blivit gamla som var med i ettan. Sånt är lite kul. Ha en fin kväll

Svar: ja gör det! det kan jag tänka mig det!
corkystyle.se

Marie

Oh vad roligt att den var så bra och det kan ju vara extra effektfullt ibland då det är extra höga ljud

Svar: exakt. Det var nästan så man hoppa till ibland av det höga ljudet.
corkystyle.se

Lillan Kind

Det låter som en spännande film. Jag såg ettan för väldigt längesen, och minns tyvärr inte så mycket mer än att jag tyckte den var bra. Den här kan säker vara sevärd.

Svar: Ja den är absolut värd att kollas på. Jag tror den rätt snabbt kommer ut så man kan streama den.
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Känns verkligen som att denna film är något värt att se. Ska försöka ta mig tiden till det sen. Bor väl gå på streaming om några månader tänker jag.

Svar: Ja jag tror det inte kommer dröja jättelänge innan den finns att streama då den har fått så bra betyg.
corkystyle.se

fighterwoman85

Den var Såå bra. Jag såg den förra helgen 😊. Ja, det vibrerade i stolarna ibland. Händer typ bara på bio. Därför gillar jag att gå på bio. Ha en fin dag! 🌺

Svar: Åh vad roligt att du sett den. Tack hoppas du också får en bra dag!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress