Hallå där!
 
Idag har jag varit till radion. Har kollat på dokumentärer men även haft grillavslutning på radion. Jag hade två korvar att grilla plus bröd. Det var trevligt så nu har jag semester till första augusti. 
Efter jag slutat så gick jag ner till centralstationen. Därifrån så tog jag bussen hem till sunnersta. 
Till middag var det pannkaka och det var som alltid gott. Efter middagen var jag ut på en liten promenad med en annan boende. 
När jag kollade i brevlådan så hade ett paket från Cocopanda som beställt kommit. Det är mitt balsam i mindre förpackning som jag kan ha med när jag åker till morsan. Har en stor förpackning som jag har här hemma men den är för stor för att man skulle överväga att ta den med sig. Sen är det en nagelfil då jag har saknat att ha något jag kan fila mina naglar med. Snoddarna fick jag köpa för en billig peng då jag kommit upp i x antal kronor. Det går åt en del snoddar för att jag har långt hår. 
Ikväll har jag kollat på filmen Twilight på hbomax. 
Handling: 
 
Bella flyttar till sin pappa i staden Forks. Där början hon skolan där hon möter Edward. Edward är vampyr men det vet inte Bella till en början. De får tycke för varandra och det blir komplicerat då vampyrer i vanliga fall äter människor. Edward bor med andra vampyrer och en av de andra är doktor i staden. En annan vän till Bella är Jacob som inte gillar edward. 
 
En film som är härlig att se och det var ett bra tag sedan jag kollade på denna. Tyckte det var tid att kolla på alla Twilight filmer igen.
Yela

Va härligt med grillavslutning! Kul att hämta paket också,, praktiskt med ett mindre balsam till resor. Känner igen det med snoddar, går ju åt en hel del 🤗

Svar: Ja det är det. Ja man har ju ovanan att lägga bort snoddar och helt plötsligt så har man inte någon att ha.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress