Hallå där!
 
Hoppas er torsdag har varit bra.
Här har man varit på radion. Där har jag skrivit manus och gått en promenad. Efter jag slutat på radion så gick jag ner till centralstationen då det var bra väder. Därifrån jag tog bussen till Gottsunda centrum. Där hämtade jag ut ett paket som jag beställt från Tillskottsbolaget. Det var ett 12pack monster energidryck. 
 
Till middag så åt jag köttfärssås och spaghetti. Vilket var väldigt gott. 
Ikväll har jag kollat på filmen Dantes peak. 
Handling:

En forskare som studerar vulkaner åker till den lilla staden Dante's Peak för att undersöka en slumrande vulkan och upptäcker att vulkanen istället är nära ett utbrott. Men vem kommer tro honom? Och hur ska det gå för staden och dess invånare?

Detta är en gammal favorit jag minns från när jag var barn. En film som gick på tv ibland. En katastroffilm som man kan se många gånger utan att tröttna. 
Jag har köpt filmen på sfanytime men man kan hyra den också om man inte sett den förut och inte vill köpa innan man har sett filmen. 
 
Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Vid tolv tiden ska jag och min kontaktperson på boendet åka till Uppsala. Där ska vi först till Hemmakväll och sedan ska vi till Subway för att äta där. Förra veckan blev det inget då det spöregnade hela förmiddagen. Så jag hoppas det blir bra väder imorgon.   
Michelle

Alltid kul o hämta utvalet oavsett om man vet va det är el inte :)

Svar: japp
corkystyle.se

Malin Moen

Har aldrig smakat på monster dryckerna. Kanske Redbull vodka. Aldrig något annat.
Borde kanske testa! 😍

Svar: Ja gör det.
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress