Hallå där!
 
Fick en fråga i det förra inlägget vad indiemöte är för något och tänkte svara på den frågan här. 
Indiemöte är ett möte jag har med en av handledarna på radion var varannan vecka. Där pratar vi om vad jag ska ha för mål de kommande 14 dagarna då jag  är på radion. Det brukar vara vad jag ska spela in för program nästa gång då jag har inspelning och sen brukar jag ha att jag ska vara med på radions promenader. 
Idag har jag varit på radion och det var sista arbetsdagen denna vecka för mig. Jag kollade på serien jag ska tipsa om nästa gång jag spelar in ett program. Har också börjat skriva manuset. Däremot så blev det inte någon promenad då  det regnat hela dagen här. 
Har idag bokat en biobiljett då jag ska se Top Gun: Maverick på lördag. Det ser jag fram emot då jag har hört att den ska vara bra. 
Har ätit pannkaka med sylt och grädde till middag och det var så gott. 
Ikväll har jag kollat på Lejonkungen från 2019. 
Imorgon ska jag ha egentid med personal. Jag har bestämt att vi ska åka till stan för att gå på Subway då jag har tillräckligt med poäng så jag kan få en halv macka gratis. 
 
 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Åh då vet jag också vad det var för möte undrade lite. Mys med pannkaks middag. Hoppas att det blir trevligt imorgon i stan. Kram

Svar: vad bra. Tack det hoppas jag också. Hoppas det blir bättre väder imorgon då det har regnat hela dagen här. kram
corkystyle.se

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Vilket bra sätt att jobba på får att utveckla sig framåt på sitt jobb. Borde vara så på fler arbetsplatser kan man tycka. Top Gun 2 verkar verkligen vara en favorit för många.

Svar: exakt så jag stortrivs! Ja jag hoppas den är så bra som den värkar vara!
corkystyle.se

Michelle

Vad mkt man kan lära dej bakom allt. Intressant varje gång .

Svar: tack! vad kul att du tycker det.
corkystyle.se

Yela

Vad är det för radio du är på? 🤗 Tråkigt med regn men mysigt att kolla på lejonkungen, både den nya & gamla versionen är ju såå bra 🤗

Svar: Jag är på en radio som är en daglig verksamhet. Vi gör egna program som vi sedan lägger ut på radions hemsida. Ja eller hur!
corkystyle.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress